Gebruikte transportband

Tweede hands transportband op rol.

Gebruikte Transportband

Gebruikte transportband op rol, van 8 tot 25 mm dik.
De transportband kan Noddevelt in verschillende breedtes leveren, van 40 cm tot 1,8 m breed.

Tweedehands transportband is een goedkoop en sterk rubber product dat uitermate geschikt is voor afrastering, zandkering en trapbescherming in:

Paardenvrachtauto’s, Paardenboxen, Wasplaatsen, Paardentrailers, longeercirkels en rijbak.

Transportbanden zijn heel sterk en slijtvast doordat er meerdere nylon inlagen heeft. Daarnaast zijn ze zuur en ammoniak bestendig. Paarden kunnen dit rubber niet stuk trappen, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Bovendien zorgt het voor bescherming van uw paard én trailer, paardenwagen of stal.

In een paardenvrachtwagen of –trailer kunt u de tweedehands rubber transportband het beste verlijmen met lijm of kit. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. De transportband zal de levensduur van uw paardenvrachtwagen of –trailer aanzienlijk verlengen.

In paardenstallen en op poetsplaatsen kunt u de gebruikte transport band het beste op een houten lat of balk tegen de wand of muur monteren. Wanneer de rubber mat in de stal los hangt heeft het de ruimte om de klap van het paard op te vangen, hierdoor zal het nog meer bescherming aan uw paard geven. Dit rubber is verschrikkelijk sterk en vangt met gemak het slaan van uw paard op en beschermt de wand van de stal.

Tweedehands transportband rubber kan ook voor de vloer van de paardenstal gebruikt worden, hierdoor voorkomt u dat uw paard op een koude vloer gaat liggen. Rubber laat geen optrekkende kou door. Indien u hiervoor gebruikte transportband wilt gebruiken moet wel voldoende blijven strooien, omdat dit rubber glad iswanneer het nat wordt.

Rubber te koop