Kunststof roosters te koop

Noddevelt is gespecialiseerd in kunststof roosters, zoals grastegels en grindmatten. Wij leveren onder andere aan de agrarische sector, paardenhouderijen, wegenbouwbouwbedrijven en particulieren. Naast de kunststof roosters kunt u bij ons ook terecht voor de bijbehorende producten, zoals anti-worteldoek of wegendoek. Kijk in ons assortiment kunststof roosters voor de verschillende mogelijkheden.

Overzicht Kunststof roosters

Verharding en stabilisatie

Er zijn legio situaties waarin u de kunststof roosters als grond- of grindstabilisatieplaat kunt gebruiken. Naast de stabiliserende werking voorkomen kunststof roosters het wegzakken van mens en dier in zachte, losse mulle ondergronden.

Erfverharding

Kunststof roosters zijn uitermate geschikt voor erfverharding rondom bedrijfsgebouwen en stallen. Wanneer u met zware voertuigen over uw erf rijdt, zakt u niet weg in de ondergrond. Een groot voordeel is dat u met de kunststof roosters uw erf half verhard. Dit houdt in dat het water nog afgevoerd kan worden. U heeft verschillende opties om uw erf te verharden. U kunt grastegels gebruiken welke u vult met grond en vervolgens inzaait of u kiest voor grindroosters en vult deze met split.

Paardensport

Met de kunststof roosters van Noddevelt legt u een goed gedraineerde bodem aan in stapmolens, paddocks en rijbakken. Door de roosters in bijvoorbeeld een stapmolen te vullen met split en daarop een toplaag zand van circa 3-7 cm te plaatsen, wordt de open structuur van de splitlaag hoog in de bodem behouden. Het water wordt hierdoor snel afgevoerd.

De kunststof roosters komen, in tegenstelling tot wegendoek of anti-worteldoek, niet omhoog, waardoor u een dunnere toplaag aan hoeft te brengen. Een minimale toplaag in combinatie met de roosters zorgt voor minimale hoefslag- of spoorvorming en dus minder onderhoud van uw bodem in de stapmolen. Tevens zorgen de kunststof roosters van Noddelvelt in stapmolens, paddocks en rijbakken voor minder blessures of slijtage bij uw paard. Uw paard hoeft namelijk niet meer over een te harde of te mulle bodem te lopen.

Veehouderij & tuin- en akkerbouw

De kunststof roosters van Noddevelt voorkomen spoorvorming. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor de aanleg van een looppad voor vee in weilanden en het vervaardigen van toegangswegen op akkers waar bijvoorbeeld gras groeit. U gebruikt hiervoor de grastegels. U vult deze eenvoudig met grond en zaait het geheel daarna in. De kunststof roosters zijn ook ideaal om buiten een ren voor scharrelkippen of honden egaal te houden.

Weg- en waterbouw

In de weg- en waterbouw wordt ook veel gebruik gemaakt van kunststof roosters. Deze roosters worden gebruikt om complete landingsbanen aan te leggen, wegen te verbreden en bermen te verharden. Ze worden tevens gebruikt voor versteviging van wallen en ze voorkomen erosie op dijken en taluds.

Ga naar specificaties kunststof roosters. Kijk ook eens bij grastegels, grindmatten, kunstgras of tweedehands kunstgras.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.