Grastegels en grindmatten eenvoudig te plaatsen

De kunststof roosters, zoals de grastegels en grindmatten, hebben een speciaal koppelsysteem waardoor ze eenvoudig zijn te plaatsen. U kunt de kunststof roosters op maat maken met behulp van bijvoorbeeld een decoupeer- of cirkelzaag.

Duurzaamheid kunststof grastegels en grindplaten

De kunststof roosters die wij aanbieden zijn gemaakt van polyetheen (PE, polyethyleen) of polypropeen (PP, polypropyleen). Wij hebben gekozen voor deze producten vanwege de volgende voordelen:

  • Thermoplastische eigenschappen;
  • Bestand tegen chemicaliën;
  • Robuustheid.

Thermoplastische eigenschappen

De thermoplastische eigenschappen van polyetheen en polypropeen zorgen ervoor dat een kwalitatief hoogstaande kunststof grastegel en grindmat gegoten kan worden. Daarnaast zijn de grastegels en grindmatten door de thermoplastische eigenschap 100% recyclebaar en dus ook milieuvriendelijk.

Bestand tegen chemicaliën

Onze kunststof grastegels en grindmatten van polyetheen en polypropeen zijn goed bestand tegen chemicaliën, oplosmiddelen, zuren en logen. Wanneer dit voor uw toepassing van belang is, kies dan voor de grastegels of grindmatten van polypropeen. Deze zijn het best bestand tegen voorgenoemde bestandsdelen.

Robuustheid

Producten van polyetheen en polypropeen zijn taai en sterk. Voor grastegels en grindmatten is dat een belangrijke eigenschap, omdat ze te maken kunnen krijgen met hoge belasting en weersinvloeden zoals vorst. De geringe wateropname en lage stijfheid van deze materialen zorgen er tevens voor dat u kiest voor een duurzaam product.

Uitzettingscoëfficiënt van grindmatten en grastegels

U dient rekening te houden met de uitzettingscoëfficiënt van de grastegels en grind- of splitmatten. Het is van essentieel belang dat u voldoende ruimte vrijhoudt bij obstakels zoals betonbanden, bomen, palen, etcetera. Voor het plaatsen van de grindmatten of grastegels is bij ons een opbouwadvies op aanvraag verkrijgbaar.

Ga naar kunststof roosters
Ga naar kunststof grindmatten
Ga naar kunststof grastegels

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.