Stalmatten en rubber matten voor dieren

Stalmatten voor diverse dieren koop je voordelig bij Noddevelt. Klik op de categorie om ons assortiment stalmatten voor uw dier te openen.

 


Paarden stalmatten

Paarden stalmatten zijn de beste oplossing om snel en eenvoudig uw paard te voorzien van een duurzame en aangename rubber stalvloer. Onze professionele rubberen stalmatten hebben zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De rubber puzzel stalmat N16, paardenmatras, of de stalmat op rol.

Koeien stalmatten

Stalmatten voor koeien worden voornamelijk gebruikt in ligboxen, wachtruimtes en in de melkstal. Wij hebben een breed assortiment stalmatten , denk daarbij aan koematrassen, melkstal puzzelmatten en antislip stalmatten op rol.

Rubber stalmatten voor varkens

We hebben verschillende rubber matten voor varkens. Denk hierbij nieuwe rubber stalmatten met profiel of tweedehands rubber matten. Ook kunnen we rubber matten met gaten leveren die de zeugen meer grip geven bij het opstaan. 

Rubberen hondenmat voor kennel of bench

Kijk voor voordelige rubber hondenmatten in ons assortiment voor honden. De hondenmatten zijn duurzaam, makkelijk schoon te maken en geven meer ligcomfort aan uw hond. Lees hier de 6 redenen om voor een rubberen hondenmat te kiezen.

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.