Urine doorlatende tegel

Afmetingen: 1000x1000x40mm
Materiaal: granulaat

Granuflex urine / vocht doorlatende rubber tegel. 1000 x 1000 x 40mm met noppen, ammoniak-bestendig.

Noddevelt heeft speciaal voor honden pension, kennels en asiel de granuflex urine doorlatende tegelin het assortiment. De grove rubbergranulaat persing zorgt ervoor dat de tegel goed urine doorlaat. Afgeschuinde noppen aan de onderzijde zorgen ervoor dat de urine gemakkelijk naar de afvoer kan lopen.Door de topcoating zijn de tegels goed te reinigen en zeer slijtvast.

De noppen aan de onderzijde maakt de rubber tegel extra isolerend en zacht om op te staan en te liggen. Door het plaatsen van de vocht doorlatende tegels zal het hondenverblijf een aangename omgeving voor de hond worden. Deze rubber granulaat tegel heeft een goede antislipeigenschap, zowel in droge als natte staat.

Gebruiksaanwijzing voor het optimaal gebruik maken van de tegels:
De tegels niet te vast tegen elkaar leggen in verband met mogelijke uitzetting. Met een Stanley mes zijn de tegels eenvoudig op maat te snijden en te leggen. Voor een optimale vochtafvoer is een afschot in de kennel of ren van 2 à 3% aan te bevelen. De tegels dienen regelmatig met een waterslang te worden schoongespoten. Het is aan te bevelen 2 maal per jaar de tegels te verwijderen en de ondergrond schoon te spuiten.

Kijk ook een bij Diverse anti-slipmatten>> 

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.