Softbed koematrassen

Afmetingen: 1000 t/m 3000mm
Materiaal: SBR

Softbed koematrassen type 8GS/30. 

Deze koematrassen zijn opgebouwd uit 30mm polylatex met daarop een rubberen hamerslag antislip mat van 8mm. Bij de uitvoering van deze koematrassen wordt de toplaag aan beide zijden van de polylatexkern met RVS slagspijkers op het beton vastgemaakt. Daardoor ontstaat er een perfecte afsluiting zonder afdichtingsstrip.
  • Vering: ++ volgens DLG-testrapport 5804F (ca. 21,8mm).
  • Breedte: toplaag 180/200 cm , polylatexkern 160/180 cm.
  • Lengte: 5-50m. Dikte: ca 40mm (30mm polylatex + 8mm rubber toplaag).
  • Bevestiging: RVS slagspijkers, elke 30-40cm.
De 8mm toplaag van 100% rubber met textielvoering en de polylatexkern zorgen voor een stabiel comfort met de allerbeste kwaliteit. De polylatexkern van onze softbed koematrassen is aanzienlijk zwaarder en vormvaster. Daarnaast heeft het een langere levensduur dan de schuimsoorten van polyurethaanverbindingen van gedateerde softbed generaties. Veel koematrassen verliezen bij permanent gebruik hun oorspronkelijke vorm, er komen kuilen in of ze rekken uit. Het softbed koematras 8GS/30 scoorde bij de DLG test voor permanente loopbelasting: ++ geen noemenswaardige blijvende vervormingen. U kunt deze testgegevens zelf vergelijken met de resultaten van andere koematrassen!
Door het monteren van 8GS/30 koematrassen in uw ligboxstal zal de koe een comfortabel ligbed hebben, waardoor ze langer rustenen meer energie steken in het produceren van melk. Kortom; hoog comfort, antislip, goede hygiëne en duurzaam. Onder Toepassingen leest u meer over de voordelen van koematrassen.

Optioneel bij deze koematrassen is een polylatexkern van 40mm. Deze hebben een invering van ca. 26,8mm (DLG-testrapport 5807F). Tevens kan er voorin een rvs of verzinkte afwerklijst gemonteerd worden. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden. Kijkt u ook eens bij de andere koematrassen; het noppenmatras N25 of N33.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.