Rubber stalmatten koeien

Stalmatten voor in uw koeienstal zoals koematrassen en een noppenmatras om comfortabele ligboxen te maken, kunt u voordelig kopen bij Noddevelt. Ga naar rubber stalmatten koeien te koop>>

Rubber stalmatten koematrassen  Rubber koematras ligboxen  Rubber stalmat ligboxen

Waarom stalmatten in uw ligbox?

Goede rustplaats voor topsport

Het produceren van melk is topsport. Willen topsporters goed kunnen presteren, dan is veel en goede rust van levensbelang. Door het monteren van rubberen stalmatten in uw ligboxenstal zal de koe een comfortabele ligbox hebben waardoor ze langer rusten. Door een betere rust zal de koe meer energie kunnen steken in het produceren van melk.

Rubber stalmatten om makkelijk op te staan

De rubber stalmatten van het softbed koematras en noppenmatras hebben een speciale antislip bovenlaag. Zelfs als het rubber nat is, worden de koematten niet glad. Door de goede grip van de koe tijdens het opstaan van haar koematras, wordt het een vertrouwde rustplaats voor haar. Hierdoor zal de koe sneller en beter in de ligbox gaan liggen.

Gamma rubber stalmatten koeienstalRubber koematten voorkomen schuurplekken en dikke hakken

Schuurplekken en dikke hakken ontstaan door harde ondergrond in combinatie met wrijving tijdens het opstaan. Softbed koematrassen bestaan uit zachte sterke rubber toplaag met daaronder hoogwaardig polylatex schuimrubber. Dit is de ideale combinatie voor het optimale ligcomfort voor de koe op koematrassen. De speciale structuur van de rubber bovenlaag zorgt voor minimale wrijving. Door het monteren van het softbed koematras 8GS/30, maar ook bijvoorbeeld het noppenmatras N25 XXL, in de ligboxen zal de conditie van uw koe verbeteren.

Betere Hygiëne met stalmatten

De rubber bovenlaag van onze koeien stalmatten bestaat uit één stuk (max 70m op rol) en is waterdicht, daardoor zijn de rubber stalmat makkelijk schoon te maken. Een schone ligbox zal helpen bij het voorkomen van uierontsteking.

Rubber stalmatten koeien duurzaam

Onze koematrassen blijven goed veerkrachtig en vervormd nauwelijks. Bijvoorbeeld Softbed koematrassen, gemiddeld 16 lig-uren per dag, geven geen noemenswaardige blijvende vervormingen. Het rubber van de stalmatten is versterkt met nylon inlagen, zodat de vorm van de rubber toplaag behouden blijft.

Materialen koematras gebruikt en nieuw te koop>>

Zelf uw koeienstal inrichten? Alle materialen om comfortabele ligboxen voor uw rundvee te creëren zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber koematrassen, het noppenmatras, koematras gebruikt en melkstal matten in ons assortiment. Ga naar rubber stalmatten koeien te koop>>

Stalmatten monteren>>

Noddevelt kan de rubber stalmatten voor koeien in uw ligbox komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze koematrassen, onderdelen ervan of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Bel Noddevelt: tel. +31(0) 73 260 0353.

Op zoek naar rubber stalmatten voor uw paard? Kijk dan in ons assortiment rubber stalmatten paard:
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.