Rubber antislip matten voor vloer melkstal.

Noddevelt levert alle materialen voor een goede antislip vloer in uw melkstalRubber antislip mat op rol, lijm, kit en rvs lijsten zijn bij ons verkrijgbaar.
Ga naar rubber te koop>>

Rubber mat in melkstal koeien  Melkstal anti-slipmat voor grip voor uw koeien  Melkstal met rubber gietvloer antislip voor koeien

Waarom rubber antislip mat op looppad in uw melkstal?

Goede grip in de melkstal

De rubber mat die gebruikt wordt voor de vloer in melkstallen heeft een speciale antislip bovenlaag. Zelfs als het rubber nat wordt is de looppad / standplaats van de koe niet glad. Door de goede grip van de koeien lopen ze sneller en de doorstroom van de koeien tijdens het melken verhoogd. Met deze rubber mat kunt u ook voor uzelf in de melkput een veilige werkvloer creëren. Daarvoor hebben we een dunnere variant in ons assortiment.

Kijk ook voor rubber stalmatten voor koeien voor in ligbox. 

Minder stress bij de koe

Door het monteren van een rubberen antislip mat in uw melkstal zal de koe beter grip hebben en zich meer op haar gemak voelen bij het binnenlopen van de melkstal. Als de koeien minder stress hebben zullen ze de melk sneller geven/ laten schieten.

Betere Hygiëne

Omdat de mat niet poreus is houdt deze geen vocht vast en is een goede hygiëne gewaarborgd. De rubber antislipmat is waterdicht en kan op rol geleverd worden, tot 3 m breed. De vloer kan zo met enkelen matten (afhankelijk van de melkstal inrichting) bedekt worden. De rubber antislipmat kan het beste op de ondergrond verlijmd worden, zo voorkomt u vuil en vocht ophoping onder de mat. Als u de naden afkit creëert u een vloer uit één stuk, die makkelijk schoon te maken is.

Slijtvaste vloer

De antislip mat bestaat uit natuurrubber. Het rubber is versterkt met nylon inlagen. De vorm van de rubber mat blijft zo behouden.

Gamma rubber matten koeienstal

 

Volgens de melkveehouder

Melkveehouders zijn erg te spreken over het gebruik van rubber antislip matten in de melkstal. Anonymous_233: “Ik heb al bijna 5 jaar matten in de melkstal. Bevalt uitstekend. Is goed schoon te houden en de koeien hebben goed grip. Ik heb er destijds voor gekozen omdat ik een zij aan zij melkstal heb waar de koeien bij de laatste stappen om recht te komen te staan, als het ware op de klauw draaien. Bij een coating heeft de klauw voor mijn gevoel dan teveel te lijden”. Onbekend: “…, koeien komen ondanks dat ik geen krachtvoer voer super vlot de stal in soms gewoon in gallop alsof ze even hard willen rennen, en een vaars met een beugel op glijd niet meer uit maar blijft staan ookal hangt ze nog zo scheef,…”. (Bron: http://melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/)

Rubber matten te koop>>

Zelf uw koeienstal inrichten? Alle materialen voor een goede antislip vloer of om comfortabele ligboxen voor uw rundvee te creëren zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber matten in ons assortiment. Ga naar rubber matten voor koeien te koop>>

Montage

Noddevelt kan de rubber matten in uw stal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.