Rubber matten melkstal

Rubber melkstalmatten kopen bij Noddevelt. Wij leveren alle materialen voor een goede antislip vloer in uw melkstalRubber melkstal matten op rol, lijm, kit en rvs lijsten zijn bij ons verkrijgbaar.
Ga naar rubber te koop>>

Rubber mat in melkstal koeien  Melkstal anti-slipmat voor grip voor uw koeien  Melkstal met rubber gietvloer antislip voor koeien

Waarom rubber stalmatten op looppad in uw melkstal?

Rubber matten melkstal hebben een goede grip

De melkstal rubber matten hebben een speciale antislip bovenlaag. Zelfs als het rubber mat nat wordt is de looppad / standplaats van de koe niet glad. Door de goede grip van de koeien lopen ze sneller en de doorlooptijd van de koeien tijdens het melken verlaagd. Met deze rubber matten kunt u ook voor uzelf in de melkput een veilige werkvloer creëren. Daarvoor hebben we een dunnere variant in ons assortiment.

Kijk ook voor rubber stalmatten voor koeien voor in ligbox. 

Minder stress bij de koe door rubber stalmatten 

Door het monteren van een rubberen stalmatten in uw melkstal zal de koe beter grip hebben en zich meer op haar gemak voelen bij het binnenlopen van de melkstal. Als de koeien minder stress hebben zullen ze de melk sneller geven.

Betere Hygiëne door rubber matten melkstal

Omdat de mat niet poreus is houdt deze geen vocht vast en is een goede hygiëne gewaarborgd. De Melkstal rubber mat is waterdicht en kan op rol geleverd worden, tot 3 m breed. De vloer kan zo met enkelen matten (afhankelijk van de melkstal inrichting) bedekt worden. De melkstal rubber mat kan het beste op de ondergrond verlijmd worden, zo voorkomt u vuil en vocht ophoping onder de mat. Als u de naden afkit creëert u een vloer uit één stuk, die makkelijk schoon te maken is.

Rubber mat creëren een slijtvaste melkstal vloer

De rubber matten melkstal bestaat uit SBR rubber. Het rubber is versterkt met nylon inlagen. De vorm van de rubber mat in de melkstal blijft zo behouden. De perfecte rubber stalmat voor dus voor in de melk en koeienstal! 

Gamma rubber matten koeienstal

 

Volgens de melkveehouder: rubber mat in melkstal 

Melkveehouders zijn erg te spreken over het gebruik van rubber antislip matten in de melkstal. Anonymous_233: “Ik heb al bijna 5 jaar rubber matten in de melkstal. Bevalt uitstekend. Is goed schoon te houden en de koeien hebben goed grip. Ik heb er destijds voor gekozen omdat ik een zij aan zij melkstal heb waar de koeien bij de laatste stappen om recht te komen te staan, als het ware op de klauw draaien. Bij een coating heeft de klauw voor mijn gevoel dan teveel te lijden”. Onbekend: “…, koeien komen ondanks dat ik geen krachtvoer voer super vlot de stal in soms gewoon in gallop alsof ze even hard willen rennen, en een vaars met een beugel op glijd niet meer uit maar blijft staan ookal hangt ze nog zo scheef,…”. (Bron: http://melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/)

Rubber melkstal matten te koop>>

Zelf uw koeienstal inrichten? Alle materialen antislip vloer te maken met rubber melkstalmatten of om comfortabele ligboxen voor uw rundvee te creëren zijn bij Noddevelt te koop. We hebben verschillende soorten melkstal rubber matten in ons assortiment. Ga naar rubber matten voor koeien te koop>>

Montage Rubber matten Melkstal

Noddevelt kan de rubber matten in uw melkstal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze rubberen matten melkstal, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij helpen u graag met een advies en prijs op maat.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.