Rubber matten in varkensstallen

Noddevelt levert rubberen antislipmatten en gebruikte transportband voor uw varkensstal.

Ga naar rubber te koop>>

Gamma rubber matten varkensstal

 

Waarom rubber matten in een zeugenstal?

Minder uitval biggen.

Roosters in kraamhokken zijn vaak glad. Door een rubberen antislipmat op de roosters te lijmen krijgen de biggen veel meer grip. Het voordeel is dat de kleine zwakkere biggen daardoor een vele betere kans hebben om eerste paar dagen op eigen kracht te drinken bij de zeug. Een rubber mat zal helpen bij het voorkomen van uitval van biggen.

Hoger rendement warmte lamp

Een rubber mat zorgt naast extra grip ook voor extra warmte voor de biggen. Wanneer er een rubber mat onder de warmte lamp ligt is er minder warmte verlies. Ten eerste is de mat dicht, waardoor er minder warmte verlies naar de gierkelder is. En ten tweede door de zwarte kleur van de mat, wordt de warmte beter opgenomen en zal een rubber mat warmer zijn. De warmte lampen zullen een hoger rendement hebben.

Voldoen aan Minimaal dicht vloeroppervlak zeugen.

Het dichtmaken van de roosters met rubber matten is een goede manier om meer dicht vloeroppervlak voor de zeugen te realiseren. Iedere zeug moet, sinds 1 januari 2013, de beschikking hebben over 2,25 m2 vloeroppervlak, waarbij minimaal 1,3 m2 aaneengesloten dicht vloeroppervlak per zeug aanwezig moet zijn. Groen Labelstallen moeten ook voldoen aan deze regels voor groepshuisvesting zeugen.Gebruikte rubber transportband is een goedkope oplossing om de vloer van u varkensstallen dicht te maken. Doordat transportband is voorzien van nylon inlagen, zijn deze rubber matten heel sterk en zorgt het tevens voor een duurzame oplossing.

Rubber te koop & Montage

Alle rubber matten voor uw varkensstal zijn bij ons verkrijgbaar. Noddevelt kan de rubber ook in uw stal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Ga naar rubber te koop>>

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.