Belmondo Walkpro 16mm

Afmetingen: 1000x1000x16mm
Materiaal: SBR

Puzzelmat BELMONDO Walkpro

De BELMONDO Walkpro paarden puzzelmat is 1x1m en 16 mm dik. Door het plaatsen van een puzzelmat zal de paardenbox een aangename ligplaats voor uw paard worden. De rubber puzzelmat zorgt voor extra grip maar ook voor extra warmte voor de paarden. Deze puzzel stalmatten door de Mozaïek-bovenlaag een goede antislip-eigenschap, zowel in droge als natte staat. De rip onderzijde maakt de puzzelmat extra isolerend en zacht om op te staan en liggen.
Schuurplekken en dikke hakken kunnen ontstaan door harde ondergrond in combinatie met wrijving tijdens het opstaan. Om dit helpen te voorkomen is de rubber puzzelmat in uw paardenstal dus een ideale oplossing.  Deze stalmatten zijn zeer eenvoudig te installeren door het gemakkelijke puzzel system.

Interlock systeem van de Belmondo Walkpro

De randen van de mat zijn een soort legpuzzelvorm (interlock) waardoor meerdere delen samen een geheel vormen. De mat is vloeistof dicht waardoor er geen bacterien of schimmels onder de stalmat kunnen komen. Omdat de mat niet poreus is houdt deze geen vocht vast en is een goede hygiene gewaarborgd.

Kijk ook eens bij onze granulaat tegels>>
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.