Flexirub PU gietvloer

Rubber gietvloer Flexirub Pakket: 67,50kg
Materiaal: PU

Rubber Gietvloer

Gietvloeren voor paarden moeten aan de hoogste eisen voldoen. Denk aan eisen op vlak van dierenwelzijn, slijtage en reiniging. Daarom biedt Noddevelt u een kwalitatief hoogstaand rubber gietvloer op basis van polyurethaan. Een veilige en aangename rubber vloer voor paarden, met alle voordelen voor de eigenaar. 

Gebruik van een rubberen gietvloer

Dankzij een zachte, dichte en naadloze structuur is de gietvloer uitermate geschikt voor paardentrailers, paardenstallen, dierenklinieken en hengsten stations. Onze gietvloer is perfect te combineren met de verende rubber antislip mat op paarden wasplaatsen, en dekruimtes van hengsten stations. Bij onder andere Kees van den Oetelaar heeft Noddevelt de rubber gietvloer en de Air Comfort antislipmat gecombineerd geplaatst. 

Eigenschappen

  • Zeer goede hechting (op beton 2,6N/mm2, dat is hoger dan betoncohesie). 
  • Hoge slijtweerstand.
  • Taai flexibel
  • Naadloos te gieten.
  • Vloeistofdicht, porievrij
  • Standaard kleur donkerbruin-zwart.
  • Aanbevolen dikte 17-23mm.  

Samenstelling

1 set gietvloer; 30kg polyurethaan hars, 4,5kg verharder, 16,25kg rubber granulaten en 16,25kg kwartsgranulaten. Verbruik circa 1,4kg/dm3 (14kg/cm/m2).

Verwerking 

De vloer dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn voor u de rubber gietvloer in uw paardenstal giet. Maximale verwerkingstijd is 20 minuten. De temperatuur tijdens verwerken dient tussen de 10°C - 25°C te zijn. Niet verwerken in vochtige omgeving. Beton/cement vloer min 28 dagen oud, maximaal 4% vocht. Bij Betonplex of soortgelijke materialen harde toplaag door schuren verwijderen. Houten planken eerst voorzien van minimaal 8mm multiplex. Metalen en aluminium dienen roest / corrosie-vrij te zijn. Naden in ondervloer afdichten.
Na droging en eventuele egalisatie van de ondergrond primer plaatsen op basis van epoxyharsen, die zorgt voor een goede verankering tussen gietvloer en ondervloer. 
Na 24 uur de 4 componenten ter plaatse mengen en gieten. De rubber gietvloer heeft zijn mechanische resistentie na 2 dagen en zijn chemische resistentie na 4 dagen uitharding. 

Reparatie 

Om delen van een bestaande rubber gietvloer te repareren hebben we speciaal een reparatieset gietvloer in ons assortiment. 

Kijk ook eens bij Hamerslag anti-slipmat
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.