RS8 Hamerslag

Afmetingen: tot 3000mm breed
Materiaal: SBR

Rubber antislip mat op rol, 8 a 10mm dik.

Deze antislipmat kunnen wij in verschillende breedtes leveren, van 2,0 m tot 2,5 m breed en 40 m lang. Dit rubberen product hebben wij speciaal in ons assortiment voor de kleine paardenvrachtwagen (B-rijbewijs) en paardentrailers omdat deze ongeveer 20% minder weegt dan de 12mm antislipmat. Het is een ideaal product om een naadloos antislip vloer te creëren voor uw paard in bijvoorbeeld:
  • Paardenvrachtauto,
  • Paardentrailer,
  • Gangpad van de stal,
  • Paardenstal en Wasplaats.
De mat heeft een inlage, die de mat extra sterkt maakt. De hamerslag bovenzijde zorgt voor goede antislip, zowel in droge als natte staat van de rubber mat. Doordat de rubber mat een verende eigenschap heeft, is het comfortabel voor uw paard om op te staan. Het hamerslag profiel is het zeer gemakkelijk schoon te vegen. U kunt dit rubber zowel los leggen, als vloeistof dicht verlijmen. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. De textiel print aan de onderzijde van de mat maakt een sterkere verlijming op de ondergrond mogelijk. Vloeistofdicht verlijmen bespaart u een hoop schoonmaak werk. De rubbermat is eenvoudig op maat te snijden.
Klik hier voor meer informatie over de toepassing van deze rubber matten
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.