Reparatie set gietvloer

Pakket: 16,88kg
Materiaal: PU

Reparatieset rubber gietvloer voor ca. 0,75m2 en 12mm dik

Speciaal voor het repareren van de giet of smeer vloer in uw paardentrailer of paardenvrachtauto verkopen wij reparatiesets. Met deze vier componenten rubberen gietvloer kunt u, de rubber vloer in uw trailer of paardenwagen prima repareren.

Verwerking

Lossen delen verwijderen en de vloer dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn voor u de rubber gietvloer in uw paardenwagen of paarden trailer smeert. Maximale verwerkingstijd is 20 minuten. De temperatuur tijdens verwerken dient tussen de 10°C - 20°C te zijn. Niet verwerken in vochtige omgeving. Bij Betonplex of soortgelijke materialen harde toplaag door schuren verwijderen. Houten planken eerst voorzien van minimaal 8mm multiplex. Metalen en aluminium dienen roest / corrosie-vrij te zijn en behandeld te zijn met speciale primer. Beton dient stofvrij gestraald te worden voor aanbrengen van de gietvloer.

Kijk ook eens bij de kant en klare anti-slipmat van 1,7m>>
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.