Antislipmat trailer 1,80

Afmetingen: 1800x3300mm
Materiaal: SBR

Kant en klare rubber antislipmat trailer 1,3 m x 3,3 m, 10 mm dik.

De trailermat is eenvoudig op maat te snijden.

Sterke trailermat uit één stuk

Met deze mat kunt u de paardentrailer voorzien van een vloermat die uit één stuk rubber bestaat. De trailer matten beschikken over goede antislip, zowel in droge als natte staat. Door het hamerslagprofiel van de trailer mat kunt u deze eenvoudig schoonmaken. Deze kant en klare trailer matten hebben een inlage, die de mat extra sterkt maakt. Voor de trailer hebben we tevens de kant en klare rubbermat 1,5 x 3m en rubbermat 1,3 x 3m in ons assortiment. Klik hier voor meer informatie over de toepassing van deze rubber matten

Verlijmen

U kunt dit rubber zowel los leggen, als vloeistof dicht verlijmen. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. Vloeistofdicht verlijmd geeft een betere bescherming voor een houten ondervloer. De textiel afdruk aan de onderzijde van de mat maakt een goede verlijming op de houten of aluminium bodem van de paardentrailer mogelijk. We hebben tevens aluminium vloer profielen voor trailers in ons assortiment.

Comfortabel

De rubber antislipmat voor de paardentrailer heeft een verende eigenschap. Het is comfortabeler voor uw paard om op te staan dan een harde houten of kunststof coating ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de plaats van bestemming komen. Ten tweede, mocht het paard om wat voor reden dan ook ten val komen tijdens het vervoer, dan zal een zachte rubber vloer in de paardentrailer ook minder snel schaafwonden en blessures geven.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.