Antislip mat trailer 1.65m

Afmetingen: 1650x3200mm
Materiaal: SBR

Rubber paardentrailer mat 1,65 m x 3,2 m

Goede antislip

Met de rubber paardentrailer mat kunt u de vloer voorzien van een rubberen vloermat die uit één stuk bestaat. Deze rubber matten beschikken over goede antislip, zowel in droge als natte staat. Door het hamerslag profiel van de rubber paardentrailer mat kunt u deze eenvoudig schoonmaken. Deze kant en klare rubberen trailermatten hebben een inlage, die de mat extra sterkt maakt. Op zoek naar een andere afmeting? Kijk eens bij:

Rubber paardentrailer mat comfortabel

Een rubber mat in de paardentrailer zorgt voor een licht verende bodem. Het is comfortabeler voor uw paard om op een rubber ondergrond te staan dan op een harde houten of kunststof bodem. Creëer meer veiligheid en comfort met rubber in uw trailer! Met een comfortabele ondergrond zal uw paard minder vermoeid op de bestemming aankomen.

Algemene informatie rubber mat paardentrailer 1,65x3,20m

  • Afmeting (BxL): 165cm x 320cm
  • Dikte: 10mm
  • Gewicht: ca 53kg
  • Isolerend: Ja
  • Anti-slip: Hamerslag
  • Montage: Verlijming

Vloeistofdichte rubber paardentrailer mat

U kunt de rubber paardentrailer mat los leggen, maar nog beter is het om de rubbermat vloeistofdicht te verlijmen. De juiste lijm en kit voor paardentrailer hebben wij op voorraad en kunt u direct bij de levering van de rubber trailer mat bestellen. Een vloeistofdichte verlijming beschermt de houten ondervloer tegen houtrot. De nylon doek aan de onderzijde van de mat maakt een goede verlijming op de houten of aluminium bodem van de paardentrailer mogelijk. De rubber paardentrailer mat is eenvoudig op maat te snijden. Klik hier voor meer informatie over de toepassing van rubber paardentrailer matten. 

Vervang een oude trailervloer door een aluminium vloer

Een oude vloer die kan doorbreken of inzakken is uiteraard zeer onveilig. Is uw vloer al wat ouder en niet meer betrouwbaar? Bekijk ons ruime assortiment aluminium vloerprofielen, waarmee u zelf een nieuwe en veilige trailervloer plaats. Nog even afwerken met onze rubber paardentrailer matten en u en uw paarden kunnen veilig de weg op!

Bent u op zoek naar een andere maat trailermat

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.