Antislip mat trailer 1.35m

Afmetingen: 1350x3200mm
Materiaal: SBR

Rubber mat paardentrailer 1,35 m x 3,2 m

Rubber mat voor in uw paardentrailer koopt u bij Noddevelt. Onze rubber matten voor in paardentrailers hebben een zeer goede kwaliteit: de matten zijn voorzien van een nylon (doek) inlage, waardoor ze extra sterk zijn. De toplaag heeft een hamerslag profiel voor optimale grip. Deze rubber mat is zeer geschikt voor het als rubber trailer vloer.
 

Kwaliteit rubber mat paardentrailer

Met de rubber mat kunt u de paardentrailer voorzien van een antislipmat die uit één stuk rubber bestaat. De rubber mat voorkomt uitglijden, zowel in droge als natte staat. Door het hamerslag profiel van deze rubber mat kunt u deze eenvoudig schoonmaken. De kant en klare rubber paardentrailer matten zijn eenvoudig op maat te snijden en hebben een inlage, die de mat extra sterkt maakt. Voor de paardentrailer hebben we tevens de kant en klare rubber mat 1,8 x 3,3m, antislipmat 1,65 x 3m en aluminium vloerplanken in ons assortiment. Klik hier voor meer informatie over de toepassing van deze rubber matten.
 

Algemene informatie rubber mat paardentrailer 1,35m x 3,2m

  • Afmeting (BxL): 135cm x 320 cm
  • Dikte: 8mm
  • Gewicht: 43kg 
  • Isolerend: Ja
  • Anti-slip: Hamerslag
  • Montage: Verlijming

Een andere maat rubber mat voor paardentrailer? Kijk eens bij:

Meer comfort paard met een rubber vloer in trailer

De rubber mat paardentrailer heeft een verende eigenschap. Het is comfortabeler voor uw paard om op te staan dan een harde houten of kunststof coating ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de plaats van bestemming komen. Mocht het paard om wat voor reden dan ook ten val komen tijdens het vervoer, dan zal een zachte rubber vloer in de paardentrailer bovendien minder snel schaafwonden en blessures geven. 
 

Rubber mat paardentrailer verlijmen of los leggen

U kunt deze rubber mat zowel los plaatsen, als vloeistof dicht verlijmen. Vloeistofdicht verlijmd geeft een betere bescherming voor een houten ondervloer. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. De textiel afdruk aan de onderzijde van de mat maakt een goede verlijming op de houten of aluminium vloer van de paardentrailer mogelijk.
 

Rubber mat paardentrailer voorkomt een rotte (houten) trailervloer

Door de rubber mat vloeistofdicht te verlijmen op de houten ondervloer van de trailer en deze bij de randen goed af te kitten, voorkomt u dat een houten trailervloer gaat rotten. Een rotte vloer is gevaarlijk en moet ten alle tijden voorkomen worden. Is de vloer al (deels) rot of kapot? Met onze aluminium vloerprofielen kunt u gemakkelijk zelf een super duurzame aluminium vloer in uw trailer monteren. Neem gerust een kijkje in ons assortiment aluminium profielen. Wij adviseren u graag.
 
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.