Rubber matten in paardentrailer

Rubber matten paardentrailer zoals, rubber anti-slip matten, gietvloeren en rubberen zijwand bescherming voor paardentrailers te koop bij Noddevelt. Tevens hebben wij rubber oploop matten voor de laadklep en reparatie sets voor een gietvloerGa naar rubber mat paardentrailer te koop>>     

oploopmat paadentrailer Rubber mat paardentrailer rubber oploopmat trailer  

Waarom rubber in paardentrailer?

Paarden laden beter met rubber mat

Paarden zijn vaak moeilijk te laden. Dit komt vaak doordat ze bang zijn. Uitglijden tijdens het laden of vervoer kan hiervan de oorzaak zijn. De rubber antislip mat of de rubberen gietvloer en de rubber oploop mat, die gebruikt worden voor respectievelijk de vloer en de laadklep heeft een speciale antislip bovenlaag. Zelfs als het rubber nat wordt is de bodem van de trailer of laadklep niet glad. Door de goede grip van het paard bij het laden of tijdens het vervoer, wordt het een vertrouwde plaats voor hem of haar. Hierdoor zullen op een rubber mat paarden sneller en beter in de trailer lopen en rustiger staan tijdens transport.

Rubber mat paardentrailer is comfortabel voor paard

Doordat de rubber antislip mat of rubber gietvloer in de paardentrailer een verende eigenschap heeft, is het comfortabeler voor uw paard om op te staan dan een harde houten of coating ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de plaats van bestemming komen. Ten tweede, mocht het paard om wat voor reden dan ook ten val komen tijdens het vervoer, dan zal een zachte rubber vloer in de paardentrailer ook minder snel schaafwonden en blessures geven.

Trailer mat is beschermend 

Rubber antislip matten en paardentrailer gietvloeren kunnen vloeistof dicht in een paardentrailer geplaatst worden. Dit voorkomt dat een houten bodem gaat rotten. Door een rubber trapbescherming tegen de wand van de paardentrailer te lijmen wordt deze beschermt tegen het trappen van het paard. Rubber kan dus de levensduur van een trailer aanzienlijk verlengen.

Gamma rubber matten paardentrailerRubber matten paardentrailer te koop>>

Rubber matten kopen voor paardentrailer reparatie. Al het materiaal om een veilige en comfortabele paardentrailer voor uw paard te creëren zijn bij ons verkrijgbaar; paardenmatras, rubber antislip mattenrubberen gietvloerreparatie sets gietvloer en oploopmatten voor laadklepGa naar rubber mat paardentrailer te koop>>

Overige producten paardentrailer of vrachtwagen: 

Kijk ook een op de Website paardenwagens.com. Hierop vindt u onder andere de volgende producten: 
- Aluminium vloerprofielen 18mm 
- Aluminium tussenprofielen 18mm 
- Aluminium eindprofielen
- Ramen en dakluiken

Rubber matten paardentrailer monteren>>

Noddevelt kan de rubber antislip matten of gietvloer in uw paardentrailer plaatsen of vervangen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.