Rubber matten in paardenvrachtwagen

Noddevelt levert rubber gietvloeren, rubber matten en transparante pvc. Tevens hebben wij rubber oploop matten voor de laadklep en rubber matten ter bescherming van de zijwand van paardenwagens.

Gamma rubber matten paardenvrachtwagen

 

Waarom rubber matten in een paardenvrachtwagen?

Meer comfort voor paard

Een rubber mat of smeervloer in de paardenvrachtwagen heeft een dempende eigenschap, daardoor geeft het meer comfort dan een harde coating of houten ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de eindbestemming komen. Ten tweede, indien een paard hard tegen de wand trapt of valt tijdens het vervoer, zal een zachte rubber wand of rubber vloer in de paardenvrachtwagen helpen schaafwonden en blessures te voorkomen.

Paarden zijn beter te laden

Wegglijden tijdens het laden of vervoeren maakt paarden bang, hierdoor worden ze moeilijk te laden. De rubberen mat of gietvloer en de rubber oploopmat, die gebruikt worden voor respectievelijk de vloer en de laadklep hebben een speciale antislip bovenlaag. Wanneer het rubber nat wordt, blijft de bodem van de paardenvrachtwagen of laadklep nog steeds stroef. Door een goede grip van het paard bij het laden of tijdens het vervoer, krijgt het paard meer vertrouwen. De paarden zullen beter en sneller in de paardenvrachtwagen lopen en rustiger blijven staan tijdens het vervoeren.

Beschermt vloer en wand van paardenvrachtauto

Rubberen gietvloeren en antislip matten kunnnen vloeistof dicht in een paardenvrachtauto worden verlijmd. Dit voorkomt dat een houten bodem wegrot. Door een rubber mat tegen de wand van de paardenvrachtauto te verlijmen, wordt deze beschermt tegen het trappen van de paarden. Rubber kan dus de levensduur van een paardenvrachtauto aanzienlijk verlengen.

Rubber te koop>>

Zelf uw paardenwagen bouwen of renoveren? Alle materialen om een veilige en comfortabele paardenvrachtwagen te maken zijn bij ons te verkrijgen; transparant pvcrubberen gietvloerantislipmatten en oploopmatten voor laadklep. Ga naar rubber te koop>>

Montage>>

Noddevelt kan de rubber matten of gietvloer in uw paardenwagen plaatsen of vervangen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op met Noddevelt voor meer informatie en de mogelijkheden.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.