Rubber matten in paardenvrachtwagen

Rubber gietvloeren, rubber matten en transparante pvc voor uw paardenvrachtwagen kopen? Noddevelt levert voordelig en snel uit voorraad. Tevens hebben wij rubber oploop matten voor de laadklep en rubber trapbescherming ter bescherming van de zijwand van paardenvrachtwagens.

Gamma rubber matten paardenvrachtwagen

 

Waarom rubber matten in een paardenvrachtwagen?

Rubber gietvloer of rubber mat in paardenvrachtwagen geeft meer comfort

Wanneer een paard hard tegen de wand trapt of valt tijdens het vervoer, zal een zachte rubber wand of rubber vloer in de paardenvrachtwagen helpen schaafwonden en blessures te voorkomen. Een rubber mat of smeervloer in de paardenvrachtwagen heeft een dempende eigenschap, daardoor geeft het meer comfort dan een harde coating of houten ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de eindbestemming komen. 

Paarden zijn beter te laden met goede grip op een rubber mat

Wegglijden tijdens het laden of vervoeren op paardenvrachtwagen maakt paarden bang, hierdoor worden ze moeilijk te laden. De rubberen paardenvrachtwagen mat of gietvloer en de rubber oploopmat, die gebruikt worden voor respectievelijk de vloer en de laadklep paardenvrachtwagen hebben een speciale antislip bovenlaag. Wanneer het rubber nat wordt, blijft de bodem van de paardenvrachtwagen of laadklep nog steeds stroef. Door een goede grip van het paard bij het laden of tijdens het vervoer, krijgt het paard meer vertrouwen. De paarden zullen beter en sneller in de paardenvrachtwagen lopen en rustiger blijven staan tijdens het vervoeren.

rubber matten beschermen paard en paardenvrachtauto

Rubberen gietvloeren en rubber matten kunnen vloeistof dicht in een paardenvrachtwagen worden verlijmd. Dit voorkomt dat een houten bodem wegrot. Door een rubber trapbescherming tegen de wand van de paardenvrachtauto te verlijmen, wordt deze beschermt tegen het trappen van de paarden. Rubber kan dus de levensduur van een paardenvrachtauto aanzienlijk verlengen.

Rubber voor paardencamion of paardenvrachtwagen te koop

Zelf uw paardenvrachwagen bouwen of opknappen? Alle rubber matten om een veilige en comfortabele paardenvrachtwagen te maken zijn bij ons te verkrijgen; transparant pvcrubberen paardenvrachtwagen gietvloerantislipmatten en oploopmatten voor laadklep. Ga naar rubber matten te koop voor paardenvrachtwagen.

Aanbrengen van rubber mat of gietvloer in paardenvrachtwagen 

De rubber matten kunt u eenvoudig op maat snijden met een stanleymes en het beste verlijmen met lijm uit ons assortiment. De gietvloer dient aangebracht te worden volgens de handleiding die u bij ons krijgt. Noddevelt kan de rubber matten of gietvloer in uw paardenwagen plaatsen of vervangen. Neem vrijblijvend contact op met Noddevelt voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar ramen op dakluiken? kijk ook een op www.paardenwagens.com. Hier vindt u alle producten voor uw paardencamion. 

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.