Referenties

Onderstaand vindt u een overzicht van projecten waarbij wij rubber matten aangebracht of geleverd hebben; zowel in paardenstallen, paardenklinieken, rundveebedrijven en sportscholen. Bekijk de video’s en u krijgt een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen.

Paardenstal referenties

Hier vindt u rubber vloeren paardendouches, stalmatten voor paarden, rubber stalwanden en rubber h-klinkers voor de stapmolen.
Rubber matten voor paarden

Dierenkliniek referenties

Eindelijk een goede oplossing voor uw vloer van de dierenartsenpraktijk of behandelruimte. Bekijk hier de rubber vloeren die wij plaatsen.
Rubber matten voor paardenkliniek

Koeienstal referenties

Bekijk hier het koematras en rubber melkstal matten die wij geplaatst hebben. Bestel bij Noddevelt en geef u koe extra comfort.
Rubber matten voor rundvee

Sportscholen referenties

Noddevelt levert rubber sportvloeren op maat. Desgewenst komen wij het plaatsen. Zie hier hoe bij u het eindresultaat kan zijn.
Rubber matten voor sportvloeren

Innovatie & Reparatie
U kunt bij ons terecht voor innovaties en reparaties op gebeid van rubber en rubber matten. Wij denken graag met u mee en proberen u een passende oplossing te bieden. Daarnaast kunnen wij u uitstekend adviseren welke rubber u het beste kunt gebruiken. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rubber te koop>>
Alle rubber materialen om onder andere een comfortabele werkvloer, sportvloer of dierenverblijf te creëren zijn bij ons verkrijgbaar. Wij kunnen de rubber matten opmaat leveren. Neem vrijblijvend contact op met Noddevelt. 
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.