Volgende referentie Vorige referentie


Stephex stables

Voor optimaal comfort in de paardenstallen heeft Stephex Stables besloten om de paardenmatrassen van Noddevelt te laten plaatsen. De robuuste verende rubber mat zorgt voor een aangenaam ligbed voor de paarden.

Comfort

Tijdens het draaien van de paarden verplaatst het strooisel nogal eens naar de zijkanten van de box. In het midden kan dan een plek ontstaan zonder strooisel. Met het verende paardenmatras wordt bij Stephex Stables voorkomen, mocht er een kale plek onstaan, dat  de paarden op een harde koude vloer komen te liggen. Daarnaast voorkomt de antislip bovenlaag van het paardenmatras het wegglijden van de paarden tijdens het opstaan.

Makkelijk schoonmaken

De paardenmatrassen bestaan uit één stuk en zijn vloeistof dicht. In de stallen hebben we de randen van het paardenmatras afgedicht, zodat het eenvoudig schoon spuiten is.

Wilt u uw paarden ook op het paardenmatras van Noddevelt comfortabel laten rusten, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.Kijk ook een bij onze andere referenties, onder andere Joop van Uytert en Katharina Offel>>


Volgende referentie Vorige referentie
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.