Volgende referentie Vorige referentie

Rubber stalmatten en wanden dressuurstal RS2

Met trots vertellen wij dat deze dressuurstal in groesbeek gekozen heeft voor Noddevelt, voor de plaatsing van een rubber stalmatten en rubber stalwanden. Tevens hebben wij in de wasplaatsen waterdichte rubber vloeren geplaatst én voorzien van de kenmerkende rode rand. Bekijk hier het gehele assortiment rubber stalmatten en rubber stalwanden.

      

De rubber stalmatten zijn door Noddevelt op maat in de paardenstallen geplaatst. Teneinde rust op stal te krijgen. De rubber stalwanden in de paardenstallen zorgen op een unieke manier voor rust. Op het moment dat het paard tegen een wand aan slaat of schopt levert dit allereerst een hard geluid op. De rubber stalwanden zorgen ervoor dat een klap op de wand ineens nauwelijks nog geluid op zal leveren. Het wordt daarmee direct een stuk minder aantrekkelijk om dit gedrag te herhalen, waardoor er meer rust op stal zal zijn.

Optimaal welzijn van de paarden

Met het oog op het welzijn van de paarden, is de bescherming van de paarden op stal belangrijk. De rubber stalwand matten in de paardenstallen zorgen op een uitstekende manier voor bescherming. Als ze de wand nu raken door omrollen, klauwen of slaan, in elk geval vangt de rubber de klap op en zullen blessures aan de hoeven of benen van de paarden minder snel ontstaan of verergeren.

Rubber matten tegen de muur is een duurzame oplossing

Onze rubber stalwanden hebben het grote voordeel zeer duurzaam en kleurvast te zijn, waardoor het jarenlang mooi zal blijven. De rubber stalwand matten hangen vrij van de muur en worden met RVS lijsten afwerkt. Kijk ook eens bij rubber matten in paardenstal.

Naadloze rubber stalvloer in de paardenstal

Het stalklimaat en de hygiëne in deze paardenstal is uitermate belangrijk. Zeker met het oog op de top-prestaties die de paarden moeten leveren. Onze stalmatten kunnen naadloos verwerkt worden door ze te combineren met onze Flexirub pu rubberen gietvloer. Zo blijven de stalmatten vrij van bacteriën en kiemen, zoals algen. Daarnaast zijn de stalmatten gecombineerd met gietvloer gemakkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger, omdat de vloer waterdicht is.

Comfortabele anti-slip gietvloer

Door de hoge flexibiliteit van onze 18mm stalmat en unieke samenstelling van onze 4-componenten Flexirub pu gietvloer, en de mogelijkheid tot perfecte plaatsing, ontstaat een aangename duurzame rubber stalvloer, met geluiddempende eigenschappen.

Diverse rubber stalvloeren te koopAlle rubber producten om zelf een comfortabele en naadloze rubber stalmat in uw paardenstal te plaatsen zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber vloeren; rubber gietvloer, verende anti-slipmatten, hamerslag antislip matten, puzzelmatten en rubber tegels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga naar rubber te koop>>

Montage>>

Noddevelt kan de rubberen stalmat in uw paardenstal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.
 
Volgende referentie Vorige referentie
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.