Rubber matten in Paardenstal

Direct naar rubber te koop>>

Noddevelt levert alle soorten rubber matten voor paardenstallen, zoals de Aircomfort antislip mat, het paardenmatras, de antislip mat op rol, de gietvloer, de rubber transportband, de antislip puzzelmat, de rubber staltegel en de rubber H-tegel.

Waarom rubber matten in paardenstal?

Rust op stal

Heeft u een onrustig paard op stal of slaat deze de muren kapot, dan is rubber op de vloer en tegen de wanden van uw paardenstal een goede optie om dit te voorkomen.
De rubber mat dempt het geluid waardoor het voor het paard minder aantrekkelijk wordt om te slaan.

Bescherming paard

De rubber in uw paardenstal helpt bij het voorkomen van ‘piephakken’. Paarden gaan tegen de wand aan staan, wanneer ze weglopen en het achterbeen optillen raakt de hak telkens de wand, hierdoor ontstaat vaak een ‘piephak’. Rubber is een zacht materiaal en wordt een paar centimeter van de wand gehangen zodat het kan bewegen, hierdoor zal uw paard minder snel last krijgen van een gezwollen hak.

Schuurplekken en dikke hakken kunnen ook ontstaan door harde ondergrond in combinatie met wrijving tijdens het opstaan. Om dit helpen te voorkomen kunt u een rubber puzzelmat of urine doorlatende staltegel in uw paardenstal leggen. De speciale structuur van de rubber bovenlaag zorgt voor minimale wrijving. Een rubber mat zorgt voor extra grip maar ook voor extra warmte voor de paarden. Door het plaatsen van een puzzelmat of staltegel, zal de paardenbox een aangename ligplaats voor uw paard worden.

Duurzaam

Naast de rust op stal en bescherming van uw paard hebben de rubber matten een derde voordeel; de rubber is duurzaam en kleurvast waardoor het mooi is en blijft. De rubber matten worden afgewerkt met RVS lijsten, zodat de paarden ze niet van de wand aftrekken. Onder referenties vind u foto's van verschillende rubbermatten die wij geplaatst hebben; onder andere bij Hengstenstation Joop van Uytert en Stephex Stables.

Rubber te koop>>

Zelf uw paardenstal inrichten? Al het rubber om een comfortabele paardenstal voor uw paard te creëren is bij ons verkrijgbaar; antislipmatten, rubberen tegels, puzzelmatten, transportband, RVS lijsten, enzovoorts. Ga naar rubber te koop>>

Montage>>

Noddevelt kan de rubber matten in uw paardenstal komen hangen of plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Twan van Rooij tel. +31 (0) 654 796 058.