Water doorlatende staltegel

Afmeting 1000x1000x40mm
Kleur: Zwart
Materiaal: granulaat

Waterdoorlatende staltegels

De rubber granulaattegels zijn 1000x1000x40mm met noppen aan de onderzijde. Noddevelt heeft speciaal voor paardenstallen en paardenboxen de waterdoorlatende staltegels.

Eigenschappen:

De grove rubber granulaat persing zorgt ervoor dat de staltegels goed urine doorlatend zijn, de afgeschuinde noppen aan de onderzijde zorgen ervoor dat de urine gemakkelijk naar de afvoer kan lopen. Door de topcoating zijn de tegels goed te reinigen.

Plaatsen:

Let er op dat de staltegels niet te vast tegen elkaar gelegd worden, in verband met mogelijke uitzetting. Met een Stanley mes zijn de tegels eenvoudig op maat te snijden, waardoor ze voor elke stal toepasbaar zijn. Voor een optimale vochtafvoer is een afschot in de stal van 2 à 3% aan te bevelen. De tegels dienen regelmatig met een waterslag te worden schoongespoten. Aan te bevelen is om twee maal per jaar de tegels te verwijderen en de gehele stal schoon te spuiten.

Technische gegevens:

  • Afmeting: 1000x1000x40mm of 1000x1000x30mm
  • Kleuren: Zwart en Rood. Omdat het een gerecycled product is, kunnen kleurverschillen voorkomen.
  • Materiaal: granulaat¬†

Kijk ook eens bij onze strakke rubber h-tegels matten, Klik hier>> en vraag een blijvende offerte aan voor de rubber h-tegels matten
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.