Transparant PVC strokengordijn


Bestel strokengordijnen voordelig bij Noddevelt. Kijk in ons gamma strokengordijn voor magazijndeuren en -doorgangen, industriegordijn en lasbescherming
Ga naar transparant pvc te koop>>

Assortiment Strokengordijn

Wat zijn voordelen van strokengordijnen?

PVC strokengordijn als magazijndeur

Transparant pvc of doorzichtige rubber matten in de vorm van een strokengordijn zijn ideale oplossing tegen tochtproblemen in magazijnen en opslagruimtes. Een pvc mat of strokengordijn werkt kostenbesparend, omdat het warmteverlies en tocht tegen gaat in het magazijn of opslagruimte. Strokengordijnen van transparante pvc  kunnen ook gebruikt worden in koel- of vriescellen. Deze cellen verbruiken veel energie. Door de transparant pvc stroken kan personeel gemakkelijk met producten van en naar de koelcel lopen zonder de handen te gebruiken, terwijl het pvc strokengordijn de temperatuur op peil houdt. Naast het kostenbesparende aspect van de strokengordijn in magazijnen en opslagruimtes, is er nog een aspect: veiligheid. Door de strokengordijn is veilig doorrijden zonder stoppen mogelijk.

PVC strokengordijn als lasbescherming 

Een transparant pvc of rubber strokengordijn kunnen ook als bescherming gebruikt worden bij het lassen. Het transparant pvc strokengordijn biedt bescherming tegen de vonken en de schadelijke Uv-straling die tijdens het lassen vrijkomt. Door de dikte van het materiaal is het pvc ook geluid reducerend. Dit zorgt voor een beter arbeidsklimaat. De kleur van het pvc lasgordijn of -scherm hangt af van het type lasproces.

Transparant PVC voor industriegordijn

Een industriegordijn van doorzichtig rubber of transparant pvc is een economische manier om grote ruimtes in te delen. De pvc industriegordijnen bieden bescherming tegen warmteverlies, kou, vloeistoffen en rook. De transparante pvc industriegordijnen worden vaak gebruikt als scheidingswand tussen magazijn en productie, maar ook als afscherming rondom de machines. De pvc industriegordijnen kunnen ook gebruikt worden als afscherming van werkplaatsen in bijvoorbeeld een autogarage.

Diverse transparant pvc matten

Kijk ook eens bij transparant pvc voor bescherming van uw tafel- of werkblad of snijmatten.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.