Rubber tegels

De rubberen tegels van Noddevelt zijn te gebruiken als ondergrond voor terrassen, speeltuinen, looppaden maar ook in toepassingen voor dieren. Noddevelt beschikt over een breed assortiment rubber tegels: rubberen terrastegels, rubber speelplaatstegels, rubber crossfit tegels en rubberen staltegels. De rubber tegel biedt vele voordelen: ze zijn snel te plaatsen, vochtdoorlatend en licht verend. De rubber tegels hebben een anti-slip eigenschap, zelfs bij een nat oppervlak. Kijk hier voor het totale assortiment rubber tegels van Noddevelt.

Rubber tegels in een gangpad.  Rubber tegels h-klinkers.  Groene rubber tegels als tuinpad.

Voordelen van rubberen tegels

De rubberen tegels van Noddevelt hebben een beschermende werking op de ondergrond en een sterke geluiddempende werking. Doordat er ruimte zit tussen het granulaat in de tegel, zijn de rubberen terrastegels waterdoorlatend, waardoor het oppervlak snel droog is. De rubber tegels hebben een goede anti-sliplaag zodat deze niet glad worden, zelfs niet bij nat weer. Rubber tegel is zeer slijtvast. De levensduur van de rubberen tegels is wel afhankelijk van de toepassing.

Rubberen tegels installeren

De rubber tegel heeft een handzame afmeting en zijn niet zwaar. Hierdoor zijn de rubberen tegels makkelijk en snel te plaatsen. Met een mes zijn de rubber tegels makkelijk op maat te maken. Rubber tegels met pen- en gat verbinding dienen in halfsteens verband te worden gelegd. Rubber tegels kunnen onderling verlijmd worden met Noddevelt rubber lijm.

Onderhoudsvriendelijke rubber vloer

De rubber tegels zijn makkelijk schoon te maken, bijvoorbeeld met bezem of stofzuiger. Onze rubber tegels waterdoorlatend zijn ook bestand tegen water van hoge temperatuur en kunnen schoongemaakt worden met een hogedrukreiniger. De rubber tegels kunnen gepoetst worden met alle gangbare huishoudelijke producten, en ze zijn eenvoudig droog te trekken of dweilen. Vermijd het gebruik van agressieve of bijtende middelen.

Assortiment Rubber tegels

Rubberen tegel eigenschappen

  • Waterdoorlatend
  • Isolerende werking
  • Geluidsabsorberend
  • Trillingdempend
  • Vorstbestendig
  • Weinig tolerantie in maatvoering: maar 2-4%
  • Antislip
  • Slijtvast
  • Valdempend volgens Europese normen
  • Recyclebaar & verplaatsbaar

Rubberen tegels en UV

Door zonlicht kan in loop der tijd vervaging van kleur optreden. Rubberen tegels met een EPDM toplaag zullen veel minder verkleuren door zonlicht. In uitzonderlijke gevallen kunnen de rubber tegels tijdelijk enigszins zwart afgeven. Kleurbehoud van de rubber tegels valt niet onder de garantie. 

Rubberen tegels van Noddevelt

Alle rubber tegels om een veilig terras of comfortabele speelplaats te maken zijn bij ons te verkrijgen; rubber terrastegels, rubber speelplaats tegels, rubber crossfittegels en rubber staltegels. Koop bij Noddevelt voordelig de beste kwaliteit rubber tegels. Assortiment rubber tegels.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.