Rubber rijplaten tweedehands 

Rubber rijplaten kunt u kopen bij Noddevelt, voor afdekken van slangen en kabels, aanleggen / verharding van tijdelijke paden. Ga naar rubber rijplaten te koop>>

Assortiment Rubber rijplaten


Waarvoor kunt u een rubberen rijplaat gebruiken?

Rubber rijplaten op evenementen

Op evenementen zoals kermissen, tentfeesten en muziek festivals kunnen rubber rijplaten gebruikt worden om kabels, bierleidingen en waterslangen te beschermen en om te zorgen dat ze op zijn plaats blijven liggen. De rubber rijplaten voorkomen tevens dat gasten of het publiek niet over de slangen en kabels struikelen. De rubber rijplaat is flexibel en waait niet weg. De gebruikte rubber matten op rol kunt u ook gebruiken om looppaden aan te leggen.

Rubber rijplaten voor werven en opslagplaatsen

De rubber rijplaten zijn geschikt om verharding van tijdelijke werven en opslagplaatsen te maken. Het voordeel is dat rubber transportbanden geen roest afgeven of klapperen, in tegenstelling tot stalen rijplaten die klapperen en roest afgeven. Het verhoogd het draagvlak van de ondergrond, ze zijn vlak te leggen en ze voorkomen de groei van gras en onkruid op uw werkplek.

Rubber rijplaten op rol

Paden tussen bomen, struiken en gewassen maaien en vlak houden vergt veel tijd. Door rubber rijplaten uit te rollen over de paden, wordt u dit werk uit handen genomen. De paden deze rubber rijplaten kunnen spoorvorming voorkomen en zorgen dat de paden onkruid- en grasvrij blijven. Verandert u van gewas of inrichting van uw land dan zijn de rubber rijplaten eenvoudig op te rollen en te verleggen.

Tweedehands rubber rijplaat duurzaam en sterk 

Gebruikte rubber transportband is ideaal om te gebruiken als rubber rijplaat, doordat het sterk is. Rubber transportband is sterk doordat er meerdere nylon inlagen en/of staal kabels in zitten en is het weersbestendig. Een ander voordeel van rubber rijplaten is dat het niet rot als het deel of helemaal op of in een natte bodem zit. Rubber rijplaten zijn een goedkope oplossing voor verschillende toepassingen en in verschillende afmetingen bij Noddevelt te verkrijgen, eventueel ook op rol. 

Ga naar rubber rijplaten te koop>>
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.