Over ons

Noddevelt is specialist in het verhogen van comfort en veiligheid in de Sport branche, Paardensport en in Bouw & Tuin. We bieden een breed scala aan producten: Rubber tegels en matten, stalmatten, fitnesstegels, maar ook aluminium profielen voor carrosseriebouw en grindroosters & grastegels voor de verharding van buitenterreinen.

Rubber voor Paarden

Noddevelt is gespecialiseerd in hoogwaardige rubber vloer- en wandoplossingen in de hippische sector. Door middel van onze rubber toepassingen creëren wij een veilige en comfortabele omgeving voor paarden. Twan's passie voor paarden en techniek, zie je terug in de kwalitatieve afwerking van paardenboxen, wasplaatsen en ruimtes in de paardenkliniek.

Kiest u voor Noddevelt, dan kiest u kwaliteit:

  • Gespecialiseerd in rubber voor paarden
  • Advies op maat. Juist details maken het verschil!
  • Hoogwaardige materialen en superieure afwerking

Onder referenties vind je een impressie van onze mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd of op zoek naar advies? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen je graag.

Rubber voor Sport

In zowel paardensport als ook in andere sporten zijn veiligheid en comfort cruciaal. Sporten moet veilig en prettig zijn. Met de rubber sportmatten van Noddevelt is het mogelijk snel en doeltreffend een comfortabele en onderhoudsvriendelijke sportvloer te plaatsen in jouw fitnessruimte, waarbij zowel de vloer als de sporter worden beschermd.

In ons assortiment vind je zowel rubber fitness tegels als sportvloeren op rol. Daarnaast hebben wij een enorme voorraad gebruikte transportband rubber, welke uitermate geschikt is voor crossfit sportscholen. Met gebruikte transportband plaats je voordelig een beschermende vloer, met een industriële look!

Carrosseriebouw

Door de jarenlange ervaring met bouwen én gebruiken van paardenvervoer, zijn we in staat je te voorzien van advies bij de bouw of reparatie van je paardenwagen. Wil je een rotte houten vloer of wanden verwijderen en vervangen door een duurzame aluminium vloer? Laat het ons weten, en we gaan je helpen bij je project.

Grindroosters & Grastegels

Het verharden van buitenterrein, opritten en tuinen in het algemeen wordt vaak aangepakt door het plaatsen van kunststof roosters. Onze kwalitatieve roosters worden volop gebruikt in bouwprojecten en door hoveniers.

Over ons
Bekijk producten

Gerelateerde pagina's

  1. Referenties: Paardenstallen
  2. Onderhoud van uw Paardentrailer
  3. Referenties: Koeien- en Varkensstallen
  4. Referenties: Rubber sportvloeren