Je bestelling

Bij de meeste bestellingen ontvang je een track & trace code. Geen code ontvangen of kom je er niet uit? Neem dan even contact op via info@noddevelt.nl onder vermelding van je bestelnummer, dan kijken we het graag voor je na.

Neem even contact op via info@noddevelt.nl onder vermelding van je bestelnummer. Dan zoeken we het direct voor je uit!

Verzenden & Ophalen

Zeker! We maken graag met u een afhaalafspraak, zodat wij de bestelling klaar kunnen leggen en een medewerker beschikbaar is om u te helpen.

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u uw bestelling wilt ophalen.

Dit is afhankelijk van onze voorraad en of je bestelling op maat gemaakt is. Indien wij een product op voorraad hebben, duurt het zo'n 3-5 dagen voor je het product in huis hebt. Voor grote of afwijkende formaten, kan het transport iets langer duren.

Na bestelling ontvang je meestal een track & trace code, waarmee je je bestelling kunt volgen.

Geen track & trace? Neem dan even contact met ons op en we zoeken het graag voor je uit!

Natuurlijk! Neem even contact op en we berekenen de verzendkosten voor u.

Ophalen is ook mogelijk en uiteraard kostenloos. Wij zijn gevestigd in Nederland, nét onder Den Bosch.

Zeker, neem even contact op via info@noddevelt.nl en dan aan we de verzendkosten voor je berekenen.

We doen ons best om u zo goed mogelijk te adviseren. Mocht een product desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u uw product retour sturen. Bekijk hier voor ons retourbeleid.

*Retourneren is niet mogelijk voor op maat gemaakte producten

Product informatie

Op dit moment is het op locatie enkel mogelijk om een bestelling af te halen. Telefonisch kunnen wij u van uitgebreide productinformatie en advies voorzien.

Zoek je advies bij je project, bijvoorbeeld een sportschool of paardenaccommodatie? Of wil je je paardentrailer verbouwen en kun je wat tips & tricks gebruiken? Lees dan onze informatieblogs of plan een adviesafspraak in. Dan nemen wij graag de tijd voor je!

Overige onderwerpen

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00. Onze locatie is uitsluitend bedoeld voor het ophalen van bestellingen (op afspraak).

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00. Bij uitzondering kunnen we eventueel op zaterdagochtend afhaalafspraken inplannen.

Je kunt ons ook bereiken via onze contactpagina. We helpen je graag

Bel ons

We zitten voor je klaar

Mail ons

Want vragen staat vrij!