Rubber wanden ter bescherming paarden en stalwanden: 4 opties

Trappen uw paarden regelmatig op de wasplaats? Kies voor rubberen wanden!

Waarom rubberen wandbescherming in wasplaatsen? Een rubberen mat tegen de wand beschermt de muur tegen beschadigingen. Daarnaast wordt de kans verkleind dat uw paard zich aan scherpere beschadigingen verwondt.
Naast een goede antislip wasplaatsvloer, kunnen rubberen wanden een groot verschil maken in de bescherming van uw wasplaats. Noddevelt denkt hierbij graag met u mee. Daarom bieden wij drie verschillende rubberen wandbeschermingen aan, passend bij ieder budget.


    • Gladde rubberen wandmatten: slijtvast en enorm sterk door meerdere nyloninlagen. Paarden trappen deze wandbescherming niet stuk waardoor wij een lange levensduur kunnen garanderen. 

    • Wandmat Belmondo Rodeo: gemakkelijk zelf te plaatsen en geschikt als wandbescherming. Deze rubberen wandbescherming heeft een standaard afmeting van:
 B: 3,5m x H: 1,3m x D: 12mm
. Denk ook aan het montagemateriaal voor de Rodeo wandmatten.
    • Restpartij nieuwe transportband rubber: Bekijk hier een selectie van ons assortiment restpartij nieuwe transportband. Zoekt u een andere maat, dan kunt u de gewenste kwaliteit en afmetingen doorgeven naar info@noddevelt.nl zodat wij een offerte op maat maken.
    • Tweedehands rubbermatten: de gebruikte transportband bieden wij aan in drie prijsklassen afhankelijk van de kwaliteit (goed, beter, best). Het voordeel van de gebruikte transportbanden is niet alleen de prijs, maar ook zeker de sterkte. Doordat deze met een staal- of canvas inlage zijn geproduceerd, zijn ze enorm sterk. 
Bekijk producten