Air comfort antislip mat

Afmetingen: tot 3000mm breed
Materiaal: SBR

Air Comfort Antislipmat. 

Deze 18mm dikke robuuste antislip zijn opgebouwd uit 5mm ongelijke noppen en een 100% rubber hamerslag antislip toplaag van 13mm met textiel weefsel inlage. Deze combinatie zorgt voor een stabiel verende mat met een hoogstaande kwaliteit.
  • Breedte: 100cm tot 300cm (elke 10cm).
  • Lengte: 5-40m.
  • Dikte: 18mm (13mm toplaag + 5mm noppen profiel onder).
  • Montage: los te leggen of bevestigen met kit en/ of RVS slagspijkers of schroeven.
  • Toepassing: oa. trailer, vrachtauto, wasplaats, dekruimte en looppad/gang.

De Air Comfort Antislipmat heeft een aantal grote voordelen.

Comfort

De Air Comfort Antislipmat is door zijn karakteristieke noppen profiel aan de onderkant een zeer aangename rubber mat om op te lopen of te staan voor mens en paard. De ongelijke noppen zorgen voor het comfort. Het dragend vermogen is dankzij de grote noppen, terwijl de kleine noppen de veerkracht van de mat optimaliseren.

Antislip

Doordat de paardenhoef in deze rubber mat veert, geeft dit naast het hamerslag profiel extra grip voor het paard.

Duurzaamheid

Door de vering van de Air Comfort antislipmat hebben de paarden minder vat op deze rubber mat, wanneer ze schrapen, dan op een massieve rubber mat. Kortom, langere levensduur.

Ventilatie ondervloer

Mocht er onverhoopt toch vocht of condens onder de rubber mat komen, door het noppen profiel aan de onderkant van de mat kan de ondervloer in bijvoorbeeld paardenwagens en paardentrailers ventileren. Dit zal levensduur van de bodem van uw transportmiddel aanzienlijk verlengen

Hygiëne 

De Air Comfort Antislipmat is tot 3m breed op rol verkrijgbaar. Hierdoor maakt deze mat het mogelijk om grote oppervlaktes naadloos te bedekken, zodat de ruimtes makkelijk schoon te houden zijn.

Combi vloer

Onze Air Comfort Antislipmat in combinatie met de rubber gietvloer van Noddevelt geeft u de mogelijkheid om een unieke en kwalitatief zeer hoogstaande rubber vloer te creëren in grote ruimtes, zoals bijvoorbeeld een paardenwasplaats en de dekruimte van hengsten.

Ga voor een impressie naar Referenties en bekijk het resultaat bij Kees van den Oetelaar. 
Kijkt u ook eens bij onze Rubber Gietvloer voor paarden of het Paardenmatras! Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, neem vrijblijvend contact met ons op.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.