R18 Air comfort stalmatten op rol

Afmetingen: tot 3000mm breed
Materiaal: SBR

Air Comfort Stalmatten op rol. 

Deze 18mm dikke robuuste stalmatten op rol zijn opgebouwd uit 5mm ongelijke noppen en een 100% rubber hamerslag antislip toplaag van 13mm met textiel weefsel inlage. Deze combinatie zorgt voor een stabiel verende mat met een hoogstaande kwaliteit.

  • Breedte: 100cm tot 300cm (elke 10cm).
  • Lengte: 5-40m.
  • Dikte: 18mm (13mm toplaag + 5mm noppen profiel onder).
  • Montage: los te leggen of bevestigen met kit en/ of RVS slagspijkers of schroeven.
  • Toepassing: oa. trailer, vrachtauto, wasplaats, dekruimte en looppad/gang.

De Air Comfort stalmatten op rol hebben een aantal grote voordelen.

Stalmatten op rol geven extra comfort

De Air Comfort stalmat op rol is door zijn karakteristieke noppen profiel aan de onderkant een zeer aangename rubber mat om op te lopen of te staan voor mens en paard. De ongelijke noppen zorgen voor het comfort. Het dragend vermogen is dankzij de grote noppen, terwijl de kleine noppen de veerkracht van de mat optimaliseren.

Antislip eigenschap van Air Comfort stalmatten op rol

Doordat de paardenhoef in deze stalmat veert, geeft dit naast het hamerslag profiel extra grip voor het paard.

Duurzaamheid stalmatten op rol

Door de vering van de Air Comfort stalmat hebben de paarden minder vat op deze rubber mat, wanneer ze schrapen, dan op een massieve rubber mat. Kortom, langere levensduur.

Ventilatie onder stalmatten

Mocht er onverhoopt toch vocht of condens onder de stalmatten komen, door het noppen profiel aan de onderkant van de mat kan de ondervloer in bijvoorbeeld paardenwagens en paardentrailers ventileren. Dit zal levensduur van de bodem van uw transportmiddel aanzienlijk verlengen

Stalmatten op rol: Hygiëne verbeterd

Deze stalmatten op rol zijn tot 3m breed verkrijgbaar. Hierdoor maakt deze mat het mogelijk om grote oppervlaktes naadloos te bedekken zonder veel naden, zodat de ruimtes makkelijk schoon te houden zijn.

Combi vloer: Stalmatten op rol en gietvloer

Onze Air Comfort Stalmatten in combinatie met de rubberen Flexirub PU gietvloer van Noddevelt geeft u de mogelijkheid om een unieke en kwalitatief zeer hoogstaande rubber vloer te creëren in grote ruimtes, zoals bijvoorbeeld een paardenwasplaats en de dekruimte van hengsten.

Ga voor een impressie naar Referenties en bekijk het resultaat bij Kees van den Oetelaar. 
Kijkt u ook eens bij onze Rubber Gietvloer voor paarden of het Paardenmatras! Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, neem vrijblijvend contact met ons op.
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.