Belmondo Basic 18mm

Afmetingen: 1000x1000x18mm
Materiaal: SBR

Stalmatten Belmondo Basic 18mm

De stalmatten BELMONDO® Basic zijn zeer geschikt voor paarden boxen en gangpaden. Het speciale kenmerkende Belmondo® hoefijzer profiel van de stalmatten biedt een goede grip en mooie uitstraling aan uw paardenstal. Daarnaast zijn deze rubber stalmatten geschikt als u ligcomfort voor uw paard wenst en toch wilt besparen op strooisel.   

Rubber stalmatten 1000x1000x18mm

De puzzel stalmatten BELMONDO® Basic hebben een afmeting van 1x1m hierdoor kunt u snel een rubber stalvloer vormen uit een stuk en eventueel na verloop van tijd uitbreiden. 
De stalmatten bieden uw paard of pony bescherming tegen op trekkende koude en voorkomt beschadigingen aan de benen tijdens het liggen en opstaan. Bent u op zoek naar een robuuste rubbermat, dan is deze puzzel stalmat een zeer goede keuze.

Kenmerken van de stal matten Belmondo Basic

  • Afmetingen: ca. 1000x1000mm
  • Dikte : ca. 18mm
  • Gewicht: ca. 20kg
  • Antislip: Ja, hoefijzer profiel
  • Isolerend: Ja
  • Systeem: puzzel stalmatten
  • Geluiddempend: Ja
  • Drainage: Nee, 
  • Geschikt voor autoverkeer: Ja*
  • *Installatie: volgens BELMONDO® installatie-instructies
Tevens zijn de stalmatten beschikbaar in de uitvoering Belmondo Trend: 30mm met noppen onderkant voor extra ligcomfort, of Belmondo Classic: 18mm met extra slijtvaste toplaag. Informeer naar de mogelijkheden.

Stalmatten plaatsen en onderhouden

De rubber stalmatten BELMONDO® Basic kunt u eenvoudig op maat maken met een decoupeerzaag of snijden met een Stanley mes. Wij raden aan om aan de randen van de stalmatten 1 a 2 cm vrij te houden van de wand, zodat de rubber puzzel stalmatten uit kunnen zetten tijdens temperatuur wisselingen. De stalmatten reinigen? De makkelijkste manier is om de puzzel stalmatten uit de stal te halen. Met een hogedrukreiniger maak je de stal matten snel schoon en heb je ook ruimte om de paardenstal schoon te maken.

Belmondo matten van Kraiburg

Wij zijn dé importeur voor BELMONDO® matten in Nederland en België. Bent u opzoek naar de rubber stalmat BELMONDO® Basic of andere Belmondo matten van Kraiburg? Noddevelt levert stalmatten direct en snel uit eigen voorraad. De Kraiburg stal matten worden in Duitsland geproduceerd. Dit betekend automatisch dat de rubber matten worden geproduceerd volgens de Europese norm voor PACH’s en veilig zijn voor mens en dier.

Toepassingen van de stalmatten

✓ Paardenstal
✓ Solarium ondervloer
✓ Stalgangen
✓ Douches / poetsplaatsen voor paarden

Grote keus aan stalmatten

Voldoen deze stalmatten niet aan uw eisen kijk dan ook eens bij onderstaande rubberen stal matten:
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.