TB8 Rubber Glad

Afmetingen: 400 t/m 1600mm
Materiaal: SBR

Transportband rubber

Rubber transportband, 9 mm dik, 1,40m breed en maximaal 50m op rol. Transportband is een rubber product dat zeer geschikt is voor trapbescherming in:
  • paardentrailers,
  • paardenvrachtauto’s,
  • paardenstallen,
  • wasplaatsen,
  • longeercirkels en rijbakken.
De rubber transportband mat beschermt uw paard én paardenwagen of stal. Dit rubber is slijtvast en verschrikkelijk sterk doordat het meerdere nylon inlagen heeft. Het vangt met gemak het slaan van uw paard op en beschermt de wand. Paarden trappen dit rubber niet stuk, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Verlijming:

In een paardentrailer of vrachtwagen kunt u de tweedehands rubber transportband verlijmen met lijm of kit. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment.
De transportband zal de levensduur van uw paardenvrachtwagen of trailer aanzienlijk verlengen. In paardenstallen en op poetsplaatsen kunt u gebruikte transport band het beste op een houten lat of balk tegen de wand of muur monteren. Wanneer de rubbermatten los hangen, hebben de rubber matten de ruimte om de klap van het paard op te vangen, hierdoor zal het meer bescherming aan uw paard geven en de stal heel blijven.

Kijk ook eens bij de Air comfort anti-slipmat>>
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.