R15 Air comfort paardenmatras

Afmetingen: tot 3000mm breed
Materiaal: SBR

Paardenmatras - Perfect ligbed voor paarden. 

De 15mm dikke comfortabele paardenmatrassen zijn opgebouwd uit 5mm ongelijke noppen en een 100% rubber hamerslag antislip toplaag van 10mm met textiel weefsel inlage. Deze combinatie zorgt voor een stabiel comfort met de allerbeste kwaliteit. Het perfecte paardenmatras voor voordelige prijs. 
  • Breedte: 100cm tot 300cm (elke 10cm).
  • Lengte: 5-50m.
  • Dikte: 15mm (10mm toplaag + 5mm noppen profiel onder).
  • Plaatsing: los te leggen of bevestigen met kit en/ of RVS slagspijkers of schroeven.

Eigenschappen rubber paardenmatras

Het paardenmatras biedt door middel van het kenmerkende noppen profiel aan de onderzijde, een perfect ligbed voor paarden. De ongelijke noppen hebben grote voordelen. De grote noppen zorgen voor het dragend vermogen terwijl de kleine noppen de veerkracht van de mat zo groot mogelijk houden. Door de paardenmatrassen van Noddevelt in uw boxen te plaatsen, zullen uw paarden een comfortabel ligplaats krijgen met een aangename en zachte oppervlakte. Hierdoor kunnen ze beter rusten, wat belangrijk is om goed te kunnen presteren. 

Paardenmatras

Voordelen Naast comfort biedt het paardenmatras nog twee voordelen. De hamerslag toplaag en de vering van de rubber mat zorgen voor extra grip voor het paard in de stal. Ten tweede de paardenmatrassen kunnen tot 3m breed op elke lengte naadloos geplaatst worden, waardoor u een gemakkelijk schoon te houden vloer in uw paardenstal creëert. Rubber stalmatrassen voor paarden van Noddevelt zijn dus perfect voor uw paard.  
Kortom; hoog comfort, antislip, goede hygiëne, duurzaam en goede prestaties van uw paard. Bent u geïnteresseerd, aarzel niet en vraag Noddevelt naar alle mogelijkheden! 

Kijkt u ook eens bij de Air Comfort Stalmatten op rol voor wasplaatsen, looppaden, trailers en vrachtwagens! Tevens hebben wij puzzel stalmatten en waterdoorlatende stalmatten voor paardenstallen in ons assortiment.
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.