Urine doorlatende staltegel

Afmetingen: 1000x1000x40mm
Materiaal: Granulaat

Rubber Staltegel. 

De rubber granulaat tegel is 1000x1000x40mm met noppen en ammoniak-bestendig. Noddevelt heeft speciaal voor paardenstallen en paardenboxen de staltegel in het assortiment. De grove rubbergranulaat persing zorgt ervoor dat de staltegel goed urine doorlaat. Afgeschuinde noppen aan de onderzijde zorgen ervoor dat de urine gemakkelijk naar de afvoer kan lopen. Door de topcoating zijn de tegels goed te reinigen en zeer slijtvast. Met deze staltegels zult u minder stro verbruiken en veel minder mest hoeven af te voeren. De noppen aan de onderzijde maakt de staltegel extra isolerend en zacht om op te staan en te liggen. Door het plaatsen van staltegels zal de paardenbox een aangename ligplaats voor uw paard worden. Deze rubber granulaat staltegel heeft een goede antislipeigenschap, zowel in droge als natte staat.

Gebruiksaanwijzing voor het optimaal gebruik maken van de tegels:

De staltegels niet te vast tegen elkaar leggen in verband met mogelijke uitzetting. Met een Stanley mes zijn de tegels eenvoudig op maat te snijden en te leggen. Voor een optimale vochtafvoer is een afschot in de stal van 2 à 3% aan te bevelen. De tegels dienen regelmatig met een waterslang te worden schoongespoten. Het is aan te bevelen 2 maal per jaar de tegels te verwijderen en de gehele stal schoon te spuiten.
Indien u een vraag heeft of een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Vult u uw naam in.
Vult u uw e-mailadres in.
Vult u uw postcode in.
Invalid Input
Vult u uw bericht in.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.