Tweedehands rubber

Noddevelt heeft een grote voorraad gebruikte of tweedehands rubber matten en transportbanden en rubber mat op rol gebruikt / tweedehands. Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en bijbehorende informatie. Twijfelt u welk product het beste past? Laat ons de afmeting en gewenste toepassing weten via ons contactformulier dan sturen wij u vrijblijvend een voorstel voor een passend product.

Transportbanden en rubber op rol gebruikt kopen

Voor veel situaties wil je gebruikte of tweedehands rubber matten, tegels, rubber rijplaten en snijmatten of gebruikte transportbanden kopen. Dit is een stuk voordeliger en de kwaliteit is gecontroleerd en zeer goed. Denk bij gebruikte rubber rijplaten aan gebruik in werf, evenementen, tuinbouw en opslagplaats. Voor rubber op rol gebruikt aan toepassingen als spatlappen, bescherming van vloeren en oppervlakken, rijplaten en afdekken van kabels en snoeren. 
Maar ook voor gebruik in crossfit vloeren is het product ideaal waarbij gebruikte transportbanden op maat worden gemaakt en op rol worden aangeleverd. Door de zwaarte van de transportband voor crossfit blijft de rubber mat ook zonder verlijming gewoon liggen.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.