Rubber antislipvloer melkstallen familie Calis

Familie Calis koos voor onze hoogwaardige Flexirub PU rubber antislip gietvloer in de melkstal. Noddevelt verzorgde de plaatsing van de nieuwe waterdichte rubber anti-slipvloer van de carroussel in de melkstal. In het filmpje kunt u zien hoe de antislip vloer in de melkstal geplaatst wordt, en vervolgens ziet u het eindresultaat. Bekijk hier ons gehele assortiment rubber matten voor wachtruimtes en melkstal vloer.

Antislip vloer van polyurethaan en rubber granulaat

De rubber antislipvloer van de carroussel in de melkstal bij Familie Calis betreft een kwalitatief zeer hoogwaardige vier-componenten PU rubber antislipvloer die geschikt is voor melkstal en carroussel . De rubber antislipvloer van de carroussel in deze melkstal bestaat voor het grootste deel uit rubber granulaat (gerecycled) en polyurethaan giethars. Met dit materiaal kun je makkelijk om palen heen werken en randen afwerken. Zo konden wij met onze Flexirub PU gietvloer onderstaande wensen van Familie Calis voor haar nieuwe antislipvloer van de carroussel in de melkstal realiseren.

Naadloze rubber antislipvloer in de melkstal

Het stalklimaat en de hygiëne in de melkstalstal is uitermate belangrijk voor de Familie Calis, zeker met het oog op de kwaliteit van de te leveren melk. Onze rubberen gietvloer kan naadloos verwerkt worden en is waterdicht, waardoor bacteriën en kiemen niet in naden en onder de rubber vloer kunnen komen. Daarnaast is de gietvloer gemakkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger. De rubber anti-slip gietvloer voor de melkstal draagt dus bij aan een onderhoudsvriendelijke schone werkomgeving voor mens en koe.

Rubber gietvloer in carrousel melkstal.

Antislip gietvloer

Het rubber granulaat in de samenstelling van de gietvloer maakt de ondergrond stroef en zorgt voor extra grip. De rubber antislipvloer van de carroussel in de melkstal voorkomt dat ze uitglijden en poten of het lichaam beschadigen.
Duurzame rubber antislipvloer melkstal
Testen wijzen uit dat deze rubber antislipvloer melkstal moeiteloos een betonnen vloer overtreft in slijtvastheid. Het hoogwaardige polyurethaan zorgt voor een zeer lange levensduur van de rubber vloer. Bovendien is het chemisch resistent en bestand tegen de meeste zuren en ammoniak.

Comfortabele stalvloer

De flexibiliteit en unieke samenstelling van onze 4-componenten rubber antislipvloer melkstal, en de mogelijkheid tot perfecte plaatsing, zorgen voor een duurzame rubber antislipvloer van de carroussel in de melkstal. Gerecycled rubber dat verwerkt is tot granulaat, maakt het een aangename antislipvloer in de melkstal voor koeien.

Rubber gietvloer melkstal, antislip en vloeistofdicht.

Diverse rubber vloeren voor melkstallen te koop

Alle materialen om zelf een comfortabele naadloze slijtvaste rubber antislipvloer in de melkstal te plaatsen zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber vloeren; rubber antislipmat melkstal, melkstalmatten, verende antislipmatten, hamerslag antislip matten en rubber tegels, maar ook koematras. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga naar rubber te koop.

Montage

Noddevelt kan de rubberen stalvloer in uw melkstal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

U kunt ook kiezen voor een iets voordeligere optie door zelf rubber puzzelmatten te plaatsen. De premium rubber puzzelmat R16 zijn zeer geschikt voor in de melkstal en reeds vele melkstallen zijn al voorzien van onze R16 Premium Puzzelmat!

Melkstal
Bekijk producten

Gerelateerde producten

Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Aanbieding269,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs289,-
Rubber Gietvloer PU 4-componenten (55,3kg = 3m2)
Rubber Gietvloer PU 4-componenten (55,3kg = 3m2)
Aanbieding229,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs250,-

Gerelateerde pagina's

  1. Melkstal anti-slipmat voor grip voor uw koeien
  2. Rubber koematras in ligboxen.
  3. Ruber melkstal anti-slipmatten.
  4. Rubber stalmatten koematrassen