Melkstal anti-slipmat voor grip voor uw koeien

Rubber melkstalmatten koopt u bij Noddevelt. Wij leveren alle materialen voor een goede antislipvloer in uw melkstal. Rubber melkstal matten op rol, lijm, kit en RVS lijsten zijn bij ons verkrijgbaar.

Rubber mat in melkstal koeien

Waarom rubber stalmatten op looppad in uw melkstal?

Meer grip voor de koeien en minder stress! En bovendien een betere hygiëne.

Rubber matten melkstal hebben een goede grip

De melkstal rubber matten hebben een speciale antislip bovenlaag. Zelfs als het rubber mat nat wordt is het looppad / de standplaats van de koe niet glad. Door de goede grip van de koeien lopen ze sneller en wordt de doorlooptijd van de koeien tijdens het melken verlaagd. Met deze rubber matten kunt u ook voor uzelf in de melkput een veilige werkvloer creëren. Daarvoor hebben we een dunnere variant in ons assortiment. Bekijk hier ons assortiment rubber stalmatten voor koeien, voor de ligbox.

Minder stress bij de koe door rubber stalmatten

Door het monteren van een rubberen stalmatten in uw melkstal zal de koe beter grip hebben en zich meer op haar gemak voelen bij het binnenlopen van de melkstal. Als de koeien minder stress hebben zullen ze de melk sneller geven.

Betere hygiëne door rubber matten melkstal

De mat is niet poreus, dus houdt deze geen vocht vast en wordt een goede hygiëne gewaarborgd. De melkstal rubber mat is waterdicht en kan op rol geleverd worden, tot 3m breed. De vloer kan zo met enkele matten (afhankelijk van de melkstal inrichting) bedekt worden. De melkstal rubber mat kan het beste op de ondergrond verlijmd worden, zo voorkomt u vuil en vocht ophoping onder de mat. Als u de naden afkit creëert u een vloer uit één stuk, die makkelijk schoon te maken is.

Rubber mat creëren een slijtvaste melkstal vloer

De rubber matten melkstal bestaat uit SBR rubber. Het rubber is versterkt met nylon inlagen. De vorm van de rubber mat in de melkstal blijft zo behouden. De perfecte rubber stalmat dus voor in de melk- en koeienstal!

Melkstal met rubber gietvloer antislip voor koeien

Volgens de melkveehouder: rubber mat in melkstal

Melkveehouders zijn erg te spreken over het gebruik van rubber antislipmatten in de melkstal. “Ik heb al bijna 5 jaar rubber matten in de melkstal. Bevalt uitstekend. Is goed schoon te houden en de koeien hebben goed grip. Ik heb er destijds voor gekozen omdat ik een zij aan zij melkstal heb waar de koeien bij de laatste stappen om recht te komen te staan, als het ware op de klauw draaien. Bij een coating heeft de klauw voor mijn gevoel dan teveel te lijden”. Onbekend: “…, koeien komen ondanks dat ik geen krachtvoer voer super vlot de stal in soms gewoon in gallop alsof ze even hard willen rennen, en een vaars met een beugel op glijd niet meer uit maar blijft staan ookal hangt ze nog zo scheef,…”. (Bron: http://melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/)

Rubber melkstal matten te koop

Zelf uw koeienstal inrichten? Alle materialen antislip vloer te maken met rubber melkstalmatten of om comfortabele ligboxen voor uw rundvee te creëren zijn bij Noddevelt te koop. We hebben verschillende soorten melkstal rubber matten in ons assortiment.

Montage rubber matten melkstal

Noddevelt kan de rubber matten in uw melkstal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze rubberen matten melkstal, bekijk dan ons assortiment, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies op maat.

Koeien
Bekijk producten

Gerelateerde pagina's

  1. Rubber antislipvloer melkstallen familie Calis
  2. Ruber melkstal anti-slipmatten.
  3. Rubber stalmatten koematrassen
  4. Rubber koematras in ligboxen.