ColorConnect fitnesstegels | Noddevelt

De oplossing voor Fitness

Een van de meest voorkomende klachten binnen sportfaciliteiten is dat geluid en trillingen intenser worden beleven, dan mensen zich prettig voelen. Beslissingen met betrekking tot het leveren van prestaties kunnen een cruciale rol spelen in het succes van het bedrijf. Onze ColorConnect tegels zijn met opzet ontworpen met een unieke gestructureerde bodem die het contact met de ondervloer minimaliseert. Samen met de samenstelling van de tegels onderschept en absorbeert het geluid en trillingen. Daarnaast zijn deze sportvloeren eenvoudig te reinigen, makkelijk te installeren en beschikken over akoestische kwaliteiten.

Nieuwe collectie: ColorConnect Noddevelt

De Sportvloer Tegels ColorConnect van Noddevelt zijn erg vorm vast en duurzaam ontwikkeld. De extreem dichte toplaag van de tegel biedt bescherming tegen schokken van het continu laten vallen van zware losse gewichten bij bijvoorbeeld crossfit of bodybuilding. De onderlaag is speciaal ontworpen om geluid te kunnen absorberen, maar ook voor de extra bescherming aan de dekvloer of onderlaag. De tegels zijn gemakkelijk te leggen over bestaande vloerbedekkingen en zijn zeer eenvoudig te installeren door het unieke koppelsysteem.

Het installeren van de tegels

Bij het installeren van de ColorConnect fitnesstegels wordt een gemiddelde gebruikt van 7 connectoren per tegel. Dit in combinatie met het feit dat de ColorConnect tegels gemaakt zijn van polypropyleen, zorgt dit ervoor dat de tegels eenmaal verbonden met elkaar niet verschuiven en keurig op hun plaats blijven liggen. Dit levert een zwevend systeem op dat wordt bereikt zonder tape, lijm of andere installatiemethoden. De randen van deze fitnesstegels kunnen worden afgedekt met een aluminium of RVS profiel.

Koppelsysteem ColorConnect fitnesstegels

Verschillende kleur varianten

De ColorConnect fitness tegels zijn bij Noddevelt beschikbaar in vijf verschillende kleuren: pure black, 15% light grey, 70% middle grey, 15% dark grey en snowflake. Naast de fitnesstegels zijn er bij Noddevelt ook corners en ramps verkrijgbaar, die de fitnessvloer helemaal compleet maken. Deze corners en ramps zijn beschikbaar in de kleuren: pure black en 15% light grey.

ColorConnect Sportvloer Tegels
Tegel ColorConnect 15% light grey 85% SBR en 15% gekleurd EPDM
Tegel ColorConnect 15% dark grey 85% SBR en 15% gekleurd EPDM
Tegel ColorConnect 70% middle grey 30% SBR en 70% gekleurd EPDM
Tegel ColorConnect pure black 100% SBR
Tegel ColorConnect snowflake 100% gekleurd EPDM

ColorConnect Sportvloer Ramps

Ramp ColorConnect 15% light grey

85% SBR en 15% gekleurd EPDM

Ramp ColorConnect pure black

100% SBR
ColorConnect Sportvloer Corners
Corner ColorConnect 15% light grey 85% SBR en 15% gekleurd EPDM
Corner ColorConnect pure black 100% SBR
5 verschillende kleuren ColorConnect
Sport
Bekijk producten