Crossfit vloer van gebruikte transportbanden

Noddevelt levert verschillende soorten rubber matten voor de ideale trainingsruimte zoals crossfit of fitness vloeren. De rubber matten zorgen voor bescherming van de ondervloer en werken geluiddempend.

Crossfitvloer gebruikte transportband met kunstgras.

Waarom transportbanden als rubber mat in crossfit boxen en als crossfit vloer?

Bescherming Fitness vloer

Gebruikte transportbanden zijn misschien wel de meest geschikte rubber matten om als vloer te gebruiken in fitnesscentra of crossfit boxen. Met name op plekken waar tijdens bijvoorbeeld crossfit gebruik gemaakt wordt van vrije gewichten, zoals dumbbells, halters, kettlebells en atlas stones krijg de fitness vloer het soms zwaar te verduren. De onverwoestbare eigenschappen van rubber transportbanden komen dan zeker tot recht. Met rubber transportbanden kan een beschermende crossfit vloer worden gelegd. Deze crossfit matten beschermen de ondervloer tegen kraters, krassen en deuken, maar ook de vallende gewichten worden beschermd.

Aangenaam en duurzaam

Zowel de meerdere inlagen van de transportbanden als de slijtvaste rubber soort waar ze gemaakt zijn, zorgen er voor dat deze crossfit vloer een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast werken deze rubber matten isolerend in de crossfit box. Men heeft geen last meer van de optrekkende kou.
Uitstraling van de crossfit box met een speciale vloer voor crossfit
De rubber transportband heeft een industriële uitstraling, waardoor de juiste sfeer gecreëerd wordt om er eens flink tegen aan te gaan.

Goedkope Fitness vloer op rol

De rubber vloeren van Noddevelt zijn een goedkope oplossing voor de fitness vloer, die aangenaam en duurzaam is, én bescherming biedt. Rubber fitness vloer is dus ideaal voor crossfit maar ook voor nog veel meer toepassingen: denk hierbij ook aan buikspieroefeningen, squaten met gewicht, deadlift en planken.

Reinigen

Met behulp van transportbanden kunt u lange stroken van de vloer van uw fitness centrum of crossfit box in een keer dichtleggen. Zo krijgt u minder naden in de rubber vloer van uw crossfitbox en zal de vloer makkelijker schoon te maken zijn. Een tweede voordeel is dat de transportbanden een vlak oppervlak hebben met een dichte structuur. Tijdens het schoonmaken zal zowel magnesium, of bijvoorbeeld zweet makkelijk te verwijderen zijn. Tevens is de crossfit mat van transportbanden simpel en snel te reinigen met een schrobmachine.

crossfit vloeren beschermen de ondergrond.

Rubber matten te koop

Zelf uw sportruimte inrichten? Al het rubber om een duurzame en slijtvaste vloer te maken is bij ons verkrijgbaar; antislipmatten, crossfit matten, granulaat tegels enzovoorts. Bekijk ons assortiment rubber matten en tegels!

Rubber vloeren plaatsen voor crossfit of fitness

Noddevelt kan de rubber matten in uw fitness ruimte of crossfit box komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Bij onze referenties ziet u bijvoorbeeld Crossfit Den Bosch, een van de vele vloeren die Noddevelt geleverd en geplaatst heeft.

Bekijk producten

Gerelateerde producten

Gebruikte rubber op rol (Z.g.a.n.)Gebruikte rubber op rol (Z.g.a.n.)
Gebruikte rubber op rol (Z.g.a.n.)
vanaf Aanbieding 25,- / rol

incl. BTW

Gerelateerde artikelen

  1. Rubber sportvloer in boxschool.
  2. Fitness vloer in fitness ruimte
  3. Referenties: Rubber sportvloeren
  4. Crossfit matten van gebruikte transportband