Grindroosters, splitplaten of grindmatten voor tuin, oprit en parkeerplaats

Noddevelt levert grindroosters en grindmatten beter bekend als splitplaten en kunststof grastegels om paden in tuinen, opritten of parkeerplaatsen te stabiliseren. Direct naar splitplaten te koop>>

Waarom splitplaten of grastegels in uw tuin, paden of oprit?

Stabiliteit

Het grindrooster wint de laatste jaren sterk aan populariteit! Met het leggen van grindroosters ofwel splitplaten kunt u namelijk een waterdoorlatende, stabiele spoorvrij en onderhoudsarm halfverharde pad of oprit maken, waar u niet meer in wegzakt met auto,fiets, rolstoel, e.d.. Daarnaast kunnen kunststof roosters gevuld met grind, split of zand flink belast worden.

Grind of split blijft liggen

Het “vakjes” rooster voorkomt dat grind en split gaan rollen of in de ondergrond worden getrapt. Ook bij hellende oppervlaktes blijft het grind of split op zijn plaats in de grindroosters. Zo blijft uw pad in de tuin of oprit vlak. Het formaat grind of split zal tussen de 8mm en 20mm moeten zijn om de splitplaten goed te kunnen vullen.

Geen spoorvorming in uw gras

Wilt u graag een pad waar gras groeit, dan is dit kunststof rooster ( grastegel ) een ideaal product om spoorvorming te voorkomen. U vult de kunststof grastegels eenvoudig met grond en zaait het geheel daarna in.

Eenvoudig en snel te plaatsen

De kunststof splitplaten hebben een gepatenteerd kliksysteem waardoor ze erg eenvoudig zijn te plaatsen. In de fabriek worden twaalf tegels van 33 x 33 centimeter aan elkaar geklikt tot een gemakkelijk te leggen platen van 1,33 m2. Zo legt u 1,33 m2 in één handeling. Het afkorten en op maat maken kan met behulp van hand- decoupeer of cirkelzaag, etc.

Kunststof roosters te koop

Kunststof grindroosters voor uw tuin of oprit zijn bij ons verkrijgbaar. Noddevelt kan de roosters ook komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Ga naar kunststof splitplaten te koop>>

Leggen van grindroosters/splitplaten

De kunststof roosters kunnen het beste op gebroken puin of straatzand gelegd worden. Op zand wegendoek gebruiken voor hogere belastbaarheid en tegen onkruid, op gebroken puin niet. De splitplaten zijn zo, zeer geschikt voor toepassing in de tuin, oprit en parkeerplaats.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.