Grindrooster gevuld met grind.

Noddevelt levert grindroosters en grindmatten; ook wel bekend als splitplaten, splitmatten of kunststof verhardingsplaten om paden in tuinen, opritten of parkeerplaatsen te stabiliseren.

Kunststof grindrooster met kliksysteem

3 voordelen van grindroosters in uw tuin, pad of oprit

Met grindroosters verhoogt u de stabiliteit van de ondergrond, het grind of split blijft beter liggen, en de roosters zijn gemakkelijk te plaatsen door ze aan elkaar te klikken.

Grindroosters voor een trendy look en stabiliteit

Het grindrooster wint de laatste jaren sterk aan populariteit! Met het leggen van grindmatten ofwel splitplaten kunt u een waterdoorlatend, stabiel, spoorvrij en onderhoudsarm halfverharde pad of oprit maken, waar u niet meer in wegzakt met auto, aanhanger, fiets en rolstoel. Daarnaast kunnen grindroosters gevuld worden met grind, split of zand om je tuin of oprit een duurzame, eigentijdse look geven.

Grind of split blijft liggen

Het 'vakjesrooster' voorkomt dat grind en split gaan rollen of in de ondergrond worden getrapt. Ook bij hellende oppervlaktes blijft het grind of split op zijn plaats in de grindplaten. Zo blijft uw pad in de tuin of oprit vlak. Het formaat grind of split zal tussen de 8mm en 20mm moeten zijn om het grindrooster goed te kunnen vullen.

Grindroosters gevuld met schelpen of sier grind

Grindrooster, eenvoudig en sneller te plaatsen

De plastic grindroosters hebben een gepatenteerd kliksysteem waardoor ze erg eenvoudig te plaatsen zijn. Doordat de roosters aan elkaar klikken wordt het geheel na het vullen met grind of split nog stabieler. Het afkorten en op maat maken van de grindroosters kan met behulp van hand- decoupeer of cirkelzaag. De kunststof grind roosters kunnen het beste op een onderlaag van gebroken puin gelegd worden. Hierop plaatst men een stellaag van zand met daarop een wegende om de verschillende lagen gescheiden te houden. Zo creëer je een half-verharding met een hogere belastbaarheid. De splitplaten zijn daarom zeer geschikt voor toepassing in de tuin, oprit en parkeerplaats.

Kunststof grindroosters te koop

Kunststof grindplaten voor uw tuin of oprit zijn bij ons verkrijgbaar. Noddevelt kan de roosters ook komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Bekijk hier voor ons assortiment grindroosters.


  Kunststof
  Bekijk producten

  Gerelateerde producten

  Kunststof rooster met kliksysteemKunststof roosters 500x500x40mm
  Grindrooster DNG40S 500x500x40mm - Pallet (60m2)
  Aanbieding 939,- / pallet (60m2)

  incl. BTW

  Gerelateerde artikelen

  1. Grindmat met grind en worteldoek
  2. Grastegel kunststof dng35bl zwart 800x600
  3. Grindroosters voor uw tuin