Grindmat met grind en worteldoek

Noddevelt biedt u verschillende soorten grindplaten of grindroosters, beter bekend als grindmatten, voor diverse toepassingen. Wegenbouwbedrijven, hoveniers maar ook particulieren kopen bij Noddevelt kunststof grindmatten. Naast grindmatten in de gewenste kleur, kunt u ook bijbehorende producten zoals markeringsdoppen, grondankers en anti-worteldoek mee laten leveren. Kijk en koop hier voordelig de meest geschikte grindplaat uit ons assortiment voor uw specifieke toepassing. Ga naar onze pagina Kunststof Roosters - Grindmatten.

grindmatten met worteldoek zwart en wit

Grindmatten: waarom zijn ze zo populair?

De populariteit van grindmatten is de laatste jaren enorm gegroeid. Dit komt onder andere doordat u met grindmatten een ecologisch verantwoorde verharding realiseert. Het regenwater wordt namelijk zo snel mogelijk teruggevoerd naar het grondwater. Met grindmatten bespaart u op kolken en transportleiding-systemen en bent u ook zeer milieubewust bezig. Het toch al zwaar belaste rioleringsnetwerk wordt immers ontzien.

Voordelen van onze grindmat

Naast een milieuvriendelijke en waterdoorlatende verharding creëert u met grindmatten een pad, oprit of parkeerplaats dat stabiel en onderhoudsarm is. Met behulp van de grindplaten blijft het grind of split op zijn plaats liggen, zodat u niet wegzakt met uw auto, aanhanger, fiets of rolstoel. Wij hebben voor iedere gewenste toepassing een grindmat op maat. Voor siertuinen hebben we bijvoorbeeld grindmatten met daaraan geotextiel (worteldoek) bevestigd. Deze grindmatten zijn nog sneller te plaatsen dan de normale grindmatten. Een groot voordeel ten opzichte van andere merken is dat u met de grindmatten van Noddevelt tot wel 50 procent kunt besparen op het split of grind waarmee u de matten vult, zonder in te leveren op de belastbaarheid van het oppervlak.

Grindmatten met schelpen voor een siertuin

Grindmatten toegepast

Grindmatten of splitplaten zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Grindmatten worden gebruikt bij de aanleg van daktuinen, parkeerplaatsen, wegen, fietspaden, bermen, opritten, evenementen terreinen, picknickplaatsen en tijdelijke verhardingen. Daarnaast dienen grindmatten voor grondstabilisatie of afschuifweerstand.

Kunststof
Bekijk producten

Gerelateerde artikelen

Kunststof rooster met kliksysteemKunststof roosters 500x500x40mm
Grindrooster DNG40S 500x500x40mm - Pallet (60m2)
Aanbieding 939,- / pallet (60m2)

incl. BTW