Zandkering longeercirkel omheining

Noddevelt heeft voor zandkeringen gebruikte rubber transportband te koop. Zandkering voor longeercirkels, trainingsmolens, paddocks en rijbakken.

Zandkering gebruikte transportband diverse afmetingen

Waarom rubber zandkering bij rijbak / longeercircel omheining?

Rubberen zandkering is veilig voor uw paard

Paarden willen nog wel eens gek doen als ze loslopen in een paddock of tijdens het longeren. Daarbij kan het paard buiten de rijbak springen of stappen. Gebruikte rubber transportband is dan een veilige oplossing om een zandkering te maken omdat de bovenkant zacht en flexibel is zodat de paarden zichzelf niet kunnen bezeren of schaven.

Duurzame rijbak omheining met rubber

Gebruikte rubber transportband is ideaal om als zandkering voor rijbak omheining te gebruiken, omdat het sterk is. Rubber zandkering is sterk doordat er meerdere nylon inlagen of staalkoord inlagen in zitten en het is weersbestendig. Een ander voordeel van rubber is dat het niet rot als het deels of helemaal in een natte bodem zit. Gebruikte rubber transportband is een goedkope oplossing en in verschillende breedtes te verkrijgen op rol.

Longeercirkel omheining zelf maken met zandkering

De lengte van de longeercirkel omheining kunt u berekenen door: diameter van de longeercirkel (m1) x Pi = lengte omheining (m1). Wij adviseren de rubber band minimaal 20cm in te graven, zodat het rubber aan de buitenkant van de logeercirkel tegen gehouden wordt.

Zandkering rubber afscheiden.

Rubber transportband voor paardrijbak te koop

Zelf een rubberen zandkering maken? Gebruikte rubberen transportband is een ideaal product om een veilige en sterke zandkering voor de omheining van rijbak of logeercirkel te maken is bij Noddevelt verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in onze rubber matten en wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Ga naar ons assortiment gebruikt rubber.

Paarden
Bekijk producten

Gerelateerde producten