Rubber hondenmat

Bij Noddevelt koopt u voordelig rubber hondenmatten geschikt voor de hondenbench, de hondenkennel of het hondenhok. Wij denken graag met u mee om het comfort en de veiligheid van uw honden in uw hondenkennel te optimaliseren! Ontdek hier ons uitgebreide assortiment rubber matten voor honden.

Rubber hondenmat met anti-slip toplaag.

1. Verbeter de gezondheid van uw hond met een isolerende rubberen hondenmat

Een hondenmat van rubber helpt kwaaltjes of ziektes als gevolg van optrekkende kou of een koude ondergrond voorkomen. Het vermindert de kans op gezondheidsproblemen zoals artrose en spier- en gewrichtspijnen. Rubber isoleert dermate goed dat het ook straling vanuit wateraders tegenhoudt, waardoor uw hond zich goed blijft voelen. Gun uw hond een rubberen hondenmat!

2. Optimaliseer de (nacht)rust van uw hond met een comfortabele rubber hondenmat

Honden slapen niet alleen ’s nachts, maar ook overdag. Wist u dat een hond wel 14 tot 18 uur per dag slaapt? Senioren honden en pups slapen nog meer: tot wel 20 uur slaap per dag. Het is dus cruciaal dat de honden zowel binnen als buiten een goede en comfortabele slaapplek hebben. Een goede dag- en nachtrust is van groot belang voor honden om gezond te blijven. Een goed hondenmatras bevordert de slaapkwaliteit van de hond waardoor ze vaak minder vatbaar zijn voor ziektes. Een rubber antislipmat voelt prettig aan en de honden gaan graag op het zachte, comfortabele rubber liggen.

3. Een rubber hondenmatras is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken

Een standaard hondenkussen of hondenmatras zit al gauw onder de hondenharen die lastig te verwijderen zijn. Vuil en vocht trekt in het hondenmatras. Een rubber hondenmat in de bench is daarentegen eenvoudig schoon te vegen of te spuiten. Zeker voor grote hondenkennels of dierenpensions met veel hondenbenches, is het zeer belangrijk dat het reinigen van het hondenverblijf eenvoudig is en dus weinig tijd kost.

4. Een rubberen hondenmat is duurzaam; de mat gaat jarenlang mee

Een stoffen hondenmat is wel zacht, maar erg vatbaar voor slijtage door het vuil, de haren die honden mee de mat op nemen en krabben/bijten. Rubber hondenmatten gaan veel langer mee: vuil is makkelijk af te vegen of schoon te spuiten en uw hond kan de rubber hondenmatras niet zomaar kapot bijten of diepe krassen maken. De rubber mat blijft er langdurig netjes uitzien.

5. De installatie van een rubber hondenmat is simpel

Rubber hondenmatten zijn gemakkelijk op maat te snijden en kunnen dus precies passend gemaakt worden voor de hondenbench of het hondenhok. Bovendien blijft een rubber honden antislipmat goed op zijn plek liggen: vanwege de zwaardere kwaliteit verschuift deze niet.

6. Meer veiligheid en comfort met een antislip rubber hondenmat

Een rubberen hondenmat voorkomt het uitglijden van de hond door de betere grip. Ook in de werpkist is een rubber antislipmat voor de hond ideaal ter bevordering van de gezondheid en veiligheid van de pups in verband met hygiëne.

Tot slot: regels en richtlijnen voor een professionele hondenkennel of dierenpension

Er zijn steeds meer regels en richtlijnen voor professionele hondenkennels, dierenpension of andere hondeneigenaren. Een hondenhok moet onder andere voldoen aan de volgende belangrijke eisen: Het hok moet voldoende bescherming bieden voor de hond tegen nadelige weersinvloeden en kou. Het hondenhok moet eenvoudig gereinigd kunnen worden. Door de hondenhokken binnen en buiten de voorzien van rubberen staltegels kunt u eenvoudig voldoen aan deze richtlijnen.

Rubber mat voor honden in een bench.

Noddevelt Comfort & Safety: een breed assortiment rubberen hondenmatten

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende rubber matten voor honden. Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing te vinden, passend bij ieder budget. Komt u er niet uit? Neem vrijblijvend contact op via info@noddevelt.nl en wij adviseren u graag.

Rubber mat voor in de honden bench 

  Rubber vloer in het hondenhok of de hondenkennel

  • Kies dan voor de rubber puzzelmat of granulaat staltegel.
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen door het handzame formaat van 1m2.
  • De vochtdoorlatende granulaat staltegel is ook geschikt voor buitenverblijven.
  • Zoekt u een voordelige oplossing, kies dan voor gebruikte transportband. Laat ons weten welke afmeting u zoekt en wij zoeken het best passende gebruikte rubber mat in onze voorraad.

  Waterdichte rubber vloer in het hondenhok

  • Kies dan onze hoogwaardige PU rubber gietvloer
  • Let op; het vereist wel enige handigheid om deze vloer te kunnen plaatsen.
  Honden
  Bekijk producten

  Gerelateerde producten

  Rubber Hondenmat - Zware kwaliteitRubber Hondenmat - Zware kwaliteit
  Rubber Hondenmat - Zware kwaliteit
  vanaf Aanbieding 29,- / stuk

  incl. BTW

  Honden Antislipmat rubber - 10mmHonden Antislipmat rubber - 10mm
  Honden Antislipmat rubber - 10mm
  vanaf Aanbieding 25,- / stuk

  incl. BTW