Oploopmat rubber paadentrailer

Rubber matten paardentrailer zoals, rubber antislipmatten, gietvloeren en rubberen zijwand bescherming voor paardentrailers te koop bij Noddevelt. Tevens hebben wij rubber oploop matten voor de laadklep en reparatie sets voor een gietvloer.

Rubber anti-slipmat paardentrailer

Waarom rubber in een paardentrailer?

Paarden laden beter met rubber mat

Paarden zijn vaak moeilijk te laden. Dit komt vaak doordat ze bang zijn. Uitglijden tijdens het laden of vervoer kan hiervan de oorzaak zijn. De rubber antislip mat of de rubberen gietvloer en de rubber oploop mat, die gebruikt worden voor respectievelijk de vloer en de laadklep heeft een speciale antislip bovenlaag. Zelfs als het rubber nat wordt is de bodem van de trailer of laadklep niet glad. Door de goede grip van het paard bij het laden of tijdens het vervoer, wordt het een vertrouwde plaats voor hem of haar. Hierdoor zullen op een rubber mat paarden sneller en beter in de trailer lopen en rustiger staan tijdens transport.

Rubber mat paardentrailer is comfortabel voor paard

Doordat de rubber antislip mat of rubber gietvloer in de paardentrailer een verende eigenschap heeft, is het comfortabeler voor uw paard om op te staan dan een harde houten of coating ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de plaats van bestemming komen. Ten tweede, mocht het paard om wat voor reden dan ook ten val komen tijdens het vervoer, dan zal een zachte rubber vloer in de paardentrailer ook minder snel schaafwonden en blessures geven.

Trailermat is beschermend

Rubber antislipmatten en paardentrailer gietvloeren kunnen vloeistof dicht in een paardentrailer geplaatst worden. Dit voorkomt dat een houten bodem gaat rotten. Door een rubber trapbescherming tegen de wand van de paardentrailer te lijmen wordt deze beschermd tegen het trappen van het paard. Rubber kan dus de levensduur van een trailer aanzienlijk verlengen.

Rubber oploopmat trailer

Rubber matten paardentrailer te koop

Rubber matten kopen voor paardentrailer reparatie. Al het materiaal om een veilige en comfortabele paardentrailer voor uw paard te creëren zijn bij ons verkrijgbaar; paardenmatras, rubber antislip matten, rubberen gietvloer, reparatie sets gietvloer en oploopmatten voor laadklep.

  Rubber matten paardentrailer monteren

  Noddevelt kan de rubber antislip matten of gietvloer in uw paardentrailer plaatsen of vervangen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

  Paarden
  Bekijk producten

  Gerelateerde producten

  Gerelateerde pagina's

  1. Onderhoud van uw Paardentrailer
  2. Referenties: Paardenstallen
  3. Rubber vloer wasplaats paarden.