Gebruikte transportband rollen

Gebruikte transportband rubber matten voor vloer bescherming, afdekken van slangen en kabels, aanleggen / verharding van tijdelijke paden, opslagplaatsen of werven, tijdens renovaties, sloopwerkzaamheden, evenementen en in de tuin- en akkerbouw. Wij hebben verschillende formaten gebruikte transportband rubber direct uit voorraad leverbaar, en bovendien in verschillende kwaliteitsniveaus. Voor ieder budget hebben wij een tweedehands rubber mat! Helemaal makkelijk is de gebruikte transportbanden op rol, die bij ons te verkrijgen is.

Gebruikte transportband als vloerbescherming

Waar kunt u tweedehands transportband rubber voor gebruiken?

Renovaties en sloopwerkzaamheden

Tijdens verbouwingen of renovatie kan een goede vloer bescherming of bedekking van essentieel belang zijn. Gebruikte transportband rubber matten zijn sterk en schokabsorberend. De tweedehands rubber matten zijn zeer geschikt om vloeren te beschermen in fabriekshallen of andere industriële gebouwen. U kunt er bijvoorbeeld gemakkelijk met kleine rupskranen overheen rijden. Vloeren en ondergronden worden beschermd tegen o.a. vallende stukken puin, hout en ijzer.

Kabels afdekken met gebruikte transportbanden

Op evenementen zoals kermissen, tentfeesten en muziek festivals kunnen tweedehands rubber transportband op rol matten gebruikt worden om kabels, bierleidingen en waterslangen te beschermen en om te zorgen dat ze op hun plaats blijven liggen. De rubber matten voorkomen tevens dat gasten of het publiek niet over de slangen en kabels struikelen. De rubber is flexibel en waait niet weg. De gebruikte transportbanden kunt u ook gebruiken om looppaden aan te leggen.

Gebruikte transportband rubber op werven en opslagplaatsen

De transportband rubber is geschikt om verharding van tijdelijke werven en opslagplaatsen te maken. Het voordeel is dat rubber matten gemaakt van gebruikte transportbanden niet zoals stalen rijplaten klapperen en roest afgeven. Het verhoogt het draagvlak van de ondergrond, ze zijn vlak te leggen en ze voorkomen de groei van gras en onkruid op uw werkplek.

Paden van gebruikte transportbanden voor tuin- en akkerbouw

Paden tussen bomen, struiken en gewassen maaien en vlak houden vergt veel tijd. Door gebruikte rubber transportband uit te rollen over de paden, wordt u dat werk uit handen genomen. Deze rubber matten kunnen spoorvorming voorkomen en zorgen dat de paden onkruid- en grasvrij blijven. Verandert u van gewas of inrichting van uw land dan zijn de matten eenvoudig op te rollen en te verleggen. Kies daarom direct voor gebruikte rubber matten.

Gebruikte transportbanden op rol

Rubber transportband voor veeteelt

Gebruikte rubber transportband kan worden gebruikt om plaatsen voor voeropslag te maken. De gebruikte rubber matten voorkomen dat er onkruid en gras groeit én de belastbaarheid van de ondergrond wordt aanzienlijk verhoogd. De rubber transportbanden kunnen in stallen op betonnen ondergrond gebruikt worden om geiten, schapen, koeien, varkens en paarden te beschermen tegen schuurplekken.

Transportband rubber is duurzaam

Gebruikte transportband rubber is ideaal om te gebruiken, doordat het sterk is. Rubber transportband is sterk doordat er meerdere nylon inlagen in zitten en is het weersbestendig. Een ander voordeel van rubber is dat het niet rot als het deel of helemaal op of in een natte bodem zit. Gebruikte rubber transportband is een goedkope oplossing voor verschillende toepassingen en in verschillende breedtes bij Noddevelt te verkrijgen op rol.

Bekijk producten

Gerelateerde producten

Gebruikte transportband - staalkoordGebruikte transportband - staalkoord
Gebruikte transportband - staalkoord
vanaf Aanbieding 60,- / rol

incl. BTW

Gebruikte rubber op rol (Z.g.a.n.)Gebruikte rubber op rol (Z.g.a.n.)
Gebruikte rubber op rol (Z.g.a.n.)
vanaf Aanbieding 24,95 / rol

incl. BTW