Rubber tegels in een gangpad.

De rubberen tegels van Noddevelt zijn te gebruiken als ondergrond voor terrassen, speeltuinen en looppaden, maar ook in toepassingen voor dieren: paarden, koeien, varkens of ander vee. Bij Noddevelt vind je een breed assortiment rubber tegels:

De rubber tegel biedt vele voordelen: ze zijn licht verend, geluiddempend en snel te plaatsen. De rubber tegels hebben een antislip eigenschap, zelfs bij een nat oppervlak. Kijk hier voor het totale assortiment rubber tegels van Noddevelt.

Rubber tegels h-klinkers.

Voordelen van rubberen tegels

De rubberen tegels van Noddevelt hebben een beschermende werking op de ondergrond en een sterke geluiddempende werking. Doordat er ruimte zit tussen het granulaat in de tegel, zijn de rubberen terrastegels waterdoorlatend, waardoor het oppervlak snel droog is. De rubber tegels hebben een goede anti-sliplaag zodat deze niet glad worden, zelfs niet bij nat weer. Rubber tegel is zeer slijtvast. De levensduur van de rubberen tegels is wel afhankelijk van de toepassing.

Rubberen tegels installeren

De rubber tegel heeft een handzame afmeting en zijn niet zwaar. Hierdoor zijn ze makkelijk en snel te plaatsen. Met een mes zijn de rubber tegels makkelijk op maat te maken. Rubber tegels met pen- en gatverbinding dienen in halfsteens verband te worden gelegd. De tegels kunnen onderling verlijmd worden met Noddevelt rubber lijm.

Onderhoudsvriendelijke rubber vloer

De rubber tegels zijn makkelijk schoon te maken, bijvoorbeeld met een bezem of een stofzuiger. Onze waterdoorlatende tegels zijn ook bestand tegen water van hoge temperatuur en kunnen schoongemaakt worden met een hogedrukreiniger. De rubber tegels kunnen gepoetst worden met alle gangbare huishoudelijke producten, en zijn eenvoudig droog te trekken of dweilen. Vermijd wel het gebruik van agressieve of bijtende middelen.

Rubberen tegel eigenschappen

  • Waterdoorlatend
  • Isolerende werking
  • Geluidsabsorberend
  • Trillingdempend
  • Vorstbestendig
  • Weinig tolerantie in maatvoering: maar 2-4%
  • Antislip
  • Slijtvast
  • Valdempend volgens Europese normen
  • Recyclebaar & verplaatsbaar

Groene rubber tegels als tuinpad.

Rubberen tegels en UV

Door zonlicht kan in loop der tijd vervaging van kleur optreden. Rubberen tegels met een EPDM toplaag zullen veel minder verkleuren door zonlicht. In uitzonderlijke gevallen kunnen de rubber tegels tijdelijk enigszins zwart afgeven. Kleurbehoud van de rubber tegels valt niet onder de garantie.

Rubberen tegels van Noddevelt

Alle rubber tegels om een veilig terras of comfortabele speelplaats te maken zijn bij ons te verkrijgen; rubber terrastegels, rubber speelplaats tegels, rubber crossfittegels en rubber staltegels. Koop bij Noddevelt voordelig de beste kwaliteit rubber tegels. Assortiment rubber tegels.

Bekijk producten

Gerelateerde producten