Grindroosters, 3 voordelen voor je tuin oprit en parkeerplaats

Noddevelt levert grindroosters en grindmatten ook wel bekend als splitplaten, splitmatten of kunststof verhardingsplaten om paden in tuinen, opritten of parkeerplaatsen te stabiliseren. Direct naar grindroosters te koop>>

Grindrooster gevuld met grind.  Kunststof grindrooster met kliksysteem  Grindroosters gevuld met schelpen of sier grind


Waarom grindroosters in uw tuin, pad of oprit?

Grindroosters voor trendy look en stabiliteit

Het grindrooster wint de laatste jaren sterk aan populariteit! Met het leggen van grindmatten ofwel splitplaten kunt u namelijk een waterdoorlatende, stabiele spoorvrij en onderhoudsarm halfverharde pad of oprit maken, waar u niet meer in wegzakt met auto,fiets, rolstoel. Daarnaast kunnen grind roosters gevuld met grind, split of zand je tuin of oprit een duurzame eigentijdse look geven. 

Grind of split blijft liggen

Het “vakjes” rooster voorkomt dat grind en split gaan rollen of in de ondergrond worden getrapt. Ook bij hellende oppervlaktes blijft het grind of split op zijn plaats in de grindplaten. Zo blijft uw pad in de tuin of oprit vlak. Het formaat grind of split zal tussen de 8mm en 20mm moeten zijn om het grindrooster goed te kunnen vullen.

Grindroosters te koop  

Grindrooster, eenvoudig en sneller te plaatsen

De plastic grindroosters hebben een gepatenteerd kliksysteem waardoor ze erg eenvoudig zijn te plaatsen. Doordat de roosters aan elkaar klikken wordt het geheel na het vullen met grind of split nog stabieler  Het afkorten en op maat maken van de grindroosters kan met behulp van hand- decoupeer of cirkelzaag. De kunststof grind roosters kunnen het beste op een onderlaag van gebroken puin gelegd worden. Hierop plaatst men een stellaag van zand met daarop een wegende om de verschillende lagen gescheiden te houden. Zo creëer je een half-verharding met een hogere belastbaarheid. De splitplaten zijn zo, zeer geschikt voor toepassing in de tuin, oprit en parkeerplaats.

Kunststof grind roosters te koop

Kunststof grindplaten voor uw tuin of oprit zijn bij ons verkrijgbaar. Noddevelt kan de roosters ook komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Klik hier voor ons assortiment grindroosters te koop>>

Wilt u meer info over grastegels grindmatten en verhardingsroosters klik dan op onderstaande linkjes:
- DNG S 40 grastegels-50x50x4cm-zwart
DNG 25 W verhardingsplaats-120x80x2.5cm-wit
- DNG 35 B grindmatten-80x60x3.5cm-zwart 
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.