Gebruikte rubber transportband matten voor vloerbescherming, afdekking en verharding

Noddevelt levert tweedehands rubber transportband matten voor vloer bescherming, afdekken van slangen en kabels, aanleggen / verharding van tijdelijke paden, opslagplaatsen of werven, tijdens renovaties, sloopwerkzaamheden, evenementen en in de tuin- en akkerbouw. Wij hebben verschillende formaten gebruikte rubber matten direct uit voorraad leverbaar, en bovendien in verschillende kwaliteitsniveau's. Voor ieder budget hebben wij een rubber mat! Helemaal makkelijk is de rubber op rol gebruikt, welke wij in het assortiment hebben.
Bekijk ons assortiment en vraag direct een offerte aan voor het product van uw keuze, via het contactformulier.
Ga naar rubber matten te koop>>

Gebruikte transportband rollen  Gebruikte transportband als vloerbescherming  Gebruikte transportbanden op rol

Waarvoor kunt u tweedehands transportband gebruiken?

Renovaties en sloopwerkzaamheden

Tijdens verbouwingen of renovatie kan een goede vloer bescherming of bedekking van essentieel belang zijn. Gebruikte rubber transportband matten zijn sterk en schokabsorberend. Ze zijn zeer geschikt om vloeren te beschermen in fabriekshallen of andere industriële gebouwen. U kunt er bijvoorbeeld gemakkelijk met kleine rupskranen overheen rijden. Vloeren worden beschermt tegen o.a. vallende stukken puin, hout en ijzer.

Evenementen

Op evenementen zoals kermissen, tentfeesten en muziek festivals kunnen tweedehands rubber transportband op rol matten gebruikt worden om kabels, bierleidingen en waterslangen te beschermen en om te zorgen dat ze op zijn plaats blijven liggen. De matten voorkomen tevens dat gasten of het publiek niet over de slangen en kabels struikelen. De rubber is flexibel en waait niet weg. De transportband kunt u ook gebruiken om looppaden aan te leggen.

Assortiment Tweedehands RubberWerven en opslagplaatsen

De rubber transportband is geschikt om verharding van tijdelijke werven en opslagplaatsen te maken. Het voordeel is dat rubber matten niet zoals stalen rijplaten klapperen en roest afgeven. Het verhoogd het draagvlak van de ondergrond, ze zijn vlak te leggen en ze voorkomen de groei van gras en onkruid op uw werkplek.

Tuinbouw en akkerbouw

Paden tussen bomen, struiken en gewassen maaien en vlak houden vergt veel tijd. Door tweedehands rubber transportband uit te rollen over de paden, wordt u dit werk uit handen genomen. De paden deze rubber matten kunnen spoorvorming voorkomen en zorgen dat de paden onkruid- en grasvrij blijven. Verandert u van gewas of inrichting van uw land dan zijn de matten eenvoudig op te rollen en te verleggen. Kies daarom direct voor rubber matten gebruikt.

Veeteelt

Gebruikte rubber transportband kan worden gebruikt om voeropslag plaatsen te maken. De rubber matten voorkomen dat er onkruid en gras groeit en de belastbaarheid van de ondergrond wordt aanzienlijk verhoogd. De rubber matten kunnen in stallen op betonnen ondergrond gebruikt worden om geiten, schapen, koeien, varkens en paarden te beschermen tegen schuurplekken.

Duurzaam

Gebruikte rubber transportband is ideaal om te gebruiken, doordat het sterk is. Rubber transportband is sterk doordat er meerdere nylon inlagen in zitten en is het weersbestendig. Een ander voordeel van rubber is dat het niet rot als het deel of helemaal op of in een natte bodem zit. Gebruikte rubber transportband is een goedkope oplossing voor verschillende toepassingen en in verschillende breedtes bij Noddevelt te verkrijgen op rol.

Ga naar gebruikte transportband te koop>>

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.