Grastegel kunststof dng35bl zwart 800x600

Noddevelt is het juiste adres voor verschillende soorten goedkope kunststof grastegels ofwel grasplaten. Wij verkopen grastegels en graskanttegels aan zowel bedrijven als particulieren. Naast de grastegel verkopen wij ook bijbehorende producten zoals markeringsdoppen en grondankers. Bekijk hier ons assortiment grastegels.

Grastegels kunststof groen 35mm

Grasplaten kunststof: een populaire oplossing

Met grastegels of grasplaten zorgt u voor een ecologisch verantwoorde verharding. Hierdoor zijn de grastegels inmiddels erg populair. Een kunststof grastegel voert regenwater zo snel mogelijk af, wat milieuproblemen voorkomt. Kunststof grasplaten helpen bij het onderhoud van de grondwater kwaliteit.

Voordelen van onze goedkope grastegels

Met het gebruik van onze grastegels creëert u een milieuvriendelijke en waterdoorlatende verharding en blijven gazons en grasvelden egaal en stabiel. Kunststof grastegels of graskanttegels kunnen tevens gebruikt worden voor berm verharding, versteviging van wallen en het tegengaan van erosie op dijken en taluds. Speciaal voor siertuinen heeft Noddevelt een voordelige, lichtere grastegels in het assortiment.

Grastegel toegepast

Kunststof grastegels, oftewel grasplaten, worden voor diverse doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld bij de aanleg van (berijdbare) gazons, daktuinen, parkeerplaatsen, wegen bermen, opritten, evenementen terreinen, picknickplaatsen en tijdelijke verhardingen. Daarnaast dienen grasplaten als grondstabilisatieplaat en/of afschuifweerstand.

Grastegels kunststof stabilisatieplaat 40mm

Grindmatten en Grastegels

Grindmatten en grastegels lijken erg veel op elkaar maar zijn wel degelijk verschillend. Bestel deze daarom ook los voor de juiste doeleinden bij Noddevelt. Ga naar specificaties grastegels of het totale assortiment grastegels.

Kijk ook eens bij:

Kunststof

Gerelateerde artikelen

Groene grastegels voor uw gazonGrastegels kunststof groen
Grastegel DNG35GR 800x600x35mm
AanbiedingPrijs op aanvraag
Grastegels verharding van uw grasGrastegel kunststof versteviging van uw gras
Grastegel DNG40S 500x500x40mm
Aanbieding4,83 / stuk

incl. BTW

Graskanttegel kunststof verstevigingGraskanttegels kunststof
Graskanttegel DNG80G 610x410x80mm
Aanbieding8,82 / stuk

incl. BTW

Gerelateerde pagina's

  1. Grindroosters voor uw tuin
  2. Kunstgras in crossfit ruimtes of sportscholen
  3. Grindmat met grind en worteldoek